Lehká přední náprava zetor-manžety problém
• Stránka 1 z 1
- Michael Hille
Lehká přední náprava zetor-manžety problém
Zdravím vespolek!
Máme problém na traktoru 5645 co se týče manžet. Pravá manžeta je po chvilce ježdění roztržená. Od výměny,cca.14 dnů se jezdilo jen na zpevněných cestách nebo se kulilo seno,žádný terén v lese a manžeta má zapředu trhlinu-opět. Je to už poněkolikáté na samém místě. Už se pod manžetou náboj zabrušoval ale nic nenasvědčuje tomu,co by to mohlo způsobovat,poradí někdo???? Levá manžeta je i po roce ježdění zdravá,jen pravá odchází po chvilce

Máme problém na traktoru 5645 co se týče manžet. Pravá manžeta je po chvilce ježdění roztržená. Od výměny,cca.14 dnů se jezdilo jen na zpevněných cestách nebo se kulilo seno,žádný terén v lese a manžeta má zapředu trhlinu-opět. Je to už poněkolikáté na samém místě. Už se pod manžetou náboj zabrušoval ale nic nenasvědčuje tomu,co by to mohlo způsobovat,poradí někdo???? Levá manžeta je i po roce ježdění zdravá,jen pravá odchází po chvilce

- Přílohy
-
- IMG-20130730-WA0003.jpg (29.71 KiB) Zobrazeno 6052 krát
-
- IMG-20130730-WA0002.jpg (27.78 KiB) Zobrazeno 6052 krát
-
- IMG-20130730-WA0001.jpg (28.01 KiB) Zobrazeno 6052 krát
Re: Lehká přední náprava zetor-manžety problém
Zdravim, kdyz jsem to videl napadlo me jestli to nebude od tyce rizeni kdyz se da plnej rejd
Čím větší kladivo, tím lepší mechanik
taky mně napadlo,co by to mohlo procvaknout (vně i zevnitř)......... 

Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
- Michael Hille
Je teda pravda,že mě napadlo,že může být trhla z důvodu,že pravý rejd se může točit větší jak levej,tam vadí tyč řízení vlevo. Ale to s tou spojovací tyči mě nenapadlo.
- Ondřej Novák
-
není to tím, že ji procvakne doraz, kterej je pod tou manžetou navařenej?
Když osladit, tak Crystalem...
- Michael Hille
Manžete je porušená v půlce jejího obvodu,hned za spojovací tyčí,takže dorazem to nebude....
to je urcite od te spojovacky v nejakem extremnim natoceni se tam dostane kdyz se to bude zkouset na dvore tak tam nedesahne ale v terenu a pri nejake vuli to je jine urcite na ni bude obtisknuta vazelina
nemá to vůli na svislém čepu?
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
- Michael Hille
Kouknu na to,teď se k traktoru nedostanu,bohužel mě vytěžuje časově momentálně zaměstnání.....
- Michael Hille
Tak obhlídl jsem spojovací tyč a jsou na ní stopy od oleje z manžety. V normálním případě nedře,plný rejd na rovině,ale nejspíše opravdu dře o manžety při zatáčení a nerovnostech. Vůle na čepu nějaká je,takže příjdou vyměnit. Jaký tam prosím patří??? Našel jsem toto: http://shop.monsta.cz/kulovy-kloub-hlav ... 10654.html + http://shop.monsta.cz/kulovy-kloub-hlav ... 10656.html a čep od posilovače řízení: http://shop.monsta.cz/kulovy-kloub-5511-3905_d7669.html ??? Součásti čepu by měli bejt i manžetky,ale nejsou vyobrazený,kde se daj případně sehnat????
• Stránka 1 z 1