zetor 6911 výfuk střílí
• Stránka 1 z 1
zetor 6911 výfuk střílí
Dobry den chlapy, traktor me začal tak divně poprskavat tak jsem vyměnil vstřiky a od té doby je to ještě horší.Kdyz de do otáček tak výfuk střelí sám se pridá plyn a z výfuku de bílí kouř
. Nevíte nekdo čím by to mohlo být ? Děkuju 

Re: zetor 6911 výfuk střílí
žeby čerpadlo? Nastavení předvstřiku, popřípadě kontrola čerpadla.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
podivej se jestli není povolene cerpadlo na prirube na otiscich od matek bys mohl bys poznat jestli se neposunulo mozna tam jsou i udelane zaseky
všechno je dotažený... když sem vyměnil ty vstřiky tak šel tak den ale pak to byl zvuk jak kdyby šel jen na 3 válce tak sem to rozdělal a tryska byla ustřelena tak sem ji vymenil tak šel zase den a pak byla zas ustřelena .. tedka to takovej zvuk nema jen to střili a strašně hulí 

jak ustřelená? na kolik jsi seřídil ty trysky? co jsi tam dal za trysky (typ) ?
ted jsi me bolde predbehl docela bych mel obavu aby tam ta spicka něco neprovedla
Odhadoval bych to na přidřenej výfukovej ventil. Když jsou na starým motoru vyběhaný vodítka ventilů na hlavách, může se stát, že se na dřík ventilu napeče karbon a ventil zůstává viset a pak to střílí do vejfuku. Někdy se ohnou i zdvihací tyčky ventilů.
no poprvý byla ta tryska napraskla tak jsem ji vydnal i se vstřikem ale podruhy sem vyndal vstřik a triska byla v hlavě a nemohli sme ji vytahnout tak sme na sitič nastartovali traktor a ona vylítla trysku sme seřizovali na 1500 a nedělal sem to já ale v servisu takže předpokládam kdyz to dela jen jedna tak že ten typ je správný.
je docela možné že to bude i ten ventil, Páč bílý kouř je nespálená nafta. Takže bych změřil i tlaky.
Jedna z příčin - podpálený/é/ ventily.Překontroluj ventilové vůle,pokud budou správné, změř kompresní tlaky.
• Stránka 1 z 1