Zetor 4011
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zetor 4011
Zdravím potřebuju poradit může být na zetoru 4011 velká kabina a jestli to musí být zapsáno ve velkým TP nebo ne děkuji za odpovědi
Re: Zetor 4011
ja ji mam na 4011 zapsano nemam nic v TP a na STK jsem se ještě nesetkal s zadnou připomínkou je ale mozne ze někdo bude zapsani vyzadovat ale protože vyrobni číslo kabiny se neviduje tak je mozne tvrdit ze uz byl traktor takto zakoupen mel jsem velkou kabinu i na supru a také nebyly na STK problémy vzdyt je to bezpecnostni kabina takze je lepsi pro bezpečnost jak puvodni
Supřík píše:Zdravím potřebuju poradit může být na zetoru 4011 velká kabina a jestli to musí být zapsáno ve velkým TP nebo ne děkuji za odpovědi
Zdravím Slavo prosím tě kolik platíš pojistku na čtyřícítku že prej se dá platit jako za veterána nevíš o tom něco díky za radu
když jsem se o to zajimal tak musela byt atestace na veterána ale ted je snad nejaka jina moznost ještě jsem to nezjistil viz. http://www.automuzeum.cz/radime-vam/vyh ... erany.html ja ted platim 736 kc a mam rocnik 65
slava píše:když jsem se o to zajimal tak musela byt atestace na veterána ale ted je snad nejaka jina moznost ještě jsem to nezjistil viz. http://www.automuzeum.cz/radime-vam/vyh ... erany.html ja ted platim 736 kc a mam rocnik 65
u ČPP u vic jak 40let je hodně leciny ja platim za vlek 80kč ,,,,,,traktory mam novějši z bonusem 580kč což jsou dobry ceny
když to nejde vem kladivo
Taky se mně to zdálo celkem dost za to veteránské pojištění, navíc provoz na veteránské papíry je poněkud složitější. Mám pocit že platím taky kolem 500 za traktor, a za vleky kolem těch 80kč. Holt je to všechno starší 

Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
slava píše:když jsem se o to zajimal tak musela byt atestace na veterána ale ted je snad nejaka jina moznost ještě jsem to nezjistil viz. http://www.automuzeum.cz/radime-vam/vyh ... erany.html ja ted platim 736 kc a mam rocnik 65
Tak sem si udělal pojistku u ČPP za 338kč to sem ani nečekal
zdravím mám čtyřicítku s velkou kabinou a potřeboval bych jestli nemáte někdo rozměry kastlíků na baterky nebo kde bych je našeldíky moc všem
ja mam jednu baterku a kastlik z venku na leve strane na prave je v podlaze ten vyuzivam na kanystr s olejem
Zdravím potřebuji poradit kudy nalít olej do převodovky na řízení a kolik díky za odpovědi
na 70 je kontrolní a nalévací společný. skus pohledat. nevěřím tomu že k dolití oleje je potřeba cokoliv demontovat- ale 40 jsem neviděl 

kdo neveri at tam bezi se rikavalo ja 4011 mam zatka je pod hlavou volantu u nekterych volantu tam byla z boku dira ale pokud je tam volant z novejsiho typu tak se musi sundat
já se nehádám
jak jsem psal tak 40 jsem neviděl, tudíž nemám ošaháno. Já bych hledal díru na boku či jinde.

ta zatka je az uplne nahore smerem ke přednímu sklu zaroven tvori doraz objímky na které je paka rucniho plynu pokud nejde lehce sundat volant coz většinou bez stahovaku nejde tak kousek volantu odříznout a je tam uz pristup navždy nektere volanty byly zkracene takze zatka byla videt je to pod cislem 6
Zdravím všechny potřebuju poradit na 40cítce mi jde ztuha řízení je to normální nebo ne? děkuji za rady
- Mr.Equable
-
Co je ztuha? Posilovač to nemá, tak pujde fest točit, ale když budeš popojíždět, tak jde docela dobře. Zkusil bych namazat mazací místa a nemít podhuštěné pneu.
Práce je to těžká, namáhavá a nikdy nekončící. Všichni jsme se pro ni rozhodli dobrovolně. Alespoň já jsem se rozhodl dobře. Do "fabriky" bych se nechtěl vrátit.
Mr.Equable píše:Co je ztuha? Posilovač to nemá, tak pujde fest točit, ale když budeš popojíždět, tak jde docela dobře. Zkusil bych namazat mazací místa a nemít podhuštěné pneu.
Supr taky nemá posilovač a jde to z lehka proti tomu co mám já a namazaný je všechno
zkus zjistit vule ve svislych cepech kdyz jsou vybehany tak se to vselijak krizi a jde rizeni ztuha nekdy tam jsou take davane silonova futra a ty se radi zadiraji zkus vyklepnout kulovy cep a otacet samotnym kolem pri mirnem nadlehceni
slava píše:zkus zjistit vule ve svislych cepech kdyz jsou vybehany tak se to vselijak krizi a jde rizeni ztuha nekdy tam jsou take davane silonova futra a ty se radi zadiraji zkus vyklepnout kulovy cep a otacet samotnym kolem pri mirnem nadlehceni
zdravím slávo mám tam nová futra nové čepy na tyčích promazaný řízení mám šroub a matici
mozna ze ti jen pripada ze to jde ztuha ale pokud nemas moznost porovnani se stejnym typem tak se to nedozvis zkus jaj de zlehka jen jedna strana pak druha pripadne samotna prevodka dost take zalezi jaky je vzorek na gumach a jak jsou nafoukane ja jsem na supra co je na obrazku vys dal 16 kola a rizeni se podstatne zlehcilo
slava píše:mozna ze ti jen pripada ze to jde ztuha ale pokud nemas moznost porovnani se stejnym typem tak se to nedozvis zkus jaj de zlehka jen jedna strana pak druha pripadne samotna prevodka dost take zalezi jaky je vzorek na gumach a jak jsou nafoukane ja jsem na supra co je na obrazku vys dal 16 kola a rizeni se podstatne zlehcilo
zdar slavo tak sem odpojil tyče a s kolama jde otáčet v pohodě ale zdá se mi že ta převodovka jde ztuha
- Jaroslav P.
Dobrý den, hospodaříme na malé ploše s TK, ale potřebujeme přikoupit kvůli rozšíření Z 3011 nebo Z 4011 (bez kabiny, kvůli výšce garáží) a k tomuto potřebujeme hlavně aplikovat rozmetadlo 200 l a postřikovač Agromehanika 200 l nesený s rameny a dále klasický oborávač brambor, případně - kvůli váze - malý cambridge. Co je lepší, případně utáhne vývodová hřídel uvedené (postřikovač, rozmetadlo), nemáte s tím někdo zkušenost? Slyšel jsem, že 3011 má oproti 4011 slabší vývodovou hřídel? A dále mám nabídku na 3011 bez ramen, hydrauliky a hřídel, orientačně kolik dodělání stojí, jestli někdo víte? Předem díky za odpovědi a názory.
3011 uvedene naradi v pohode utahne na te co mate nabidku ramena jsou sundana nebo tam vůbec není namontovana hydralika ? 3011 byly všechny vybavene hydraulikou nemeli ji jen v pripade ze se jednalo o nejaky specialni stroj ze kterého so potom udelal traktor
výkonově na to mít určitě bude, ale aplikovat chemii bez kabiny, no nevím, já bych to nedělal.
proc ne postrikovace se prece delaji i za malotraktory a ty také nemaji kabinu ja třeba delam postrik v bramborach s RS 09 a zadny problém nemam vzdyt jak pise Jaroslav hospodari na male plose to neni jako ty bolde když stříkáš cely den tam uz by to bylo něco jiného predpokladam ze tady se jedna o vetsi zahradku
zahrádku jsme dělali s rosičem stihl(cca 0,5ha). S maskou na hubě.
Vzhledem ke zkušenostem bych i na menší ploše používal přinejmenším zakrytou kabinu, když už tedy nemám uhlíkový filtr (každopádně všem chemikům doporučuji kostku od cotransu) Já taky netrávím v chemii celý den ale vzhledem k tomu že mně občas někdo vzdělal, tak jsem začal používat rukavice,respirátory a výše uvedenou kostku. Nikomu to ale nenutím, každý se se zdravím popasuje sám (znám chlapíka co má přes 80 roků a ten se hrabal v chemii po celou pracovní dobu a to byla éra slavného ddt. Holt to má někdo tak prostě souzené.
Ale to byla jen připomínka či dobře míněná rada. Každopádně 30 nebo 40 koní utáhne rozmetadlo UH i čerpadlo postřikovače, to nejsou zrovna moc náročné stroje na odběr výkonu.

Ale to byla jen připomínka či dobře míněná rada. Každopádně 30 nebo 40 koní utáhne rozmetadlo UH i čerpadlo postřikovače, to nejsou zrovna moc náročné stroje na odběr výkonu.
• Stránka 1 z 2 • 1, 2