brzdy
• Stránka 1 z 1
brzdy
Dobrý den, jak už to bývá, koupil jsem si zase novou práci ,mám starou 6245 s 72jkovým motorem a jedno kolo se mi zašlajfovalo a druhý jenom přibržďuje, minulý majitel tvrdí že brzdy v portálech jsou udělaný, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by to nedělal vyrovnávač tlaku nebo ten bazmek pod pedálem ?Máte prosím s tím nějaké skušenosti?
- Zetor power
Re: brzdy
sis koupil práci tak pracuj 
vytáhni portály a podívej se jaké jsou brzdy
pul dne práce a brzdy jak nové ....
ono ti mohl taky nakecat něco jiného .

vytáhni portály a podívej se jaké jsou brzdy
pul dne práce a brzdy jak nové ....
ono ti mohl taky nakecat něco jiného .
- Zetor power
sep píše:Dobrý den, jak už to bývá, koupil jsem si zase novou práci ,mám starou 6245 s 72jkovým motorem a jedno kolo se mi zašlajfovalo a druhý jenom přibržďuje, minulý majitel tvrdí že brzdy v portálech jsou udělaný, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by to nedělal vyrovnávač tlaku nebo ten bazmek pod pedálem ?Máte prosím s tím nějaké skušenosti?
no jo ,to bude tím silnějším motorem

rozpoj pedály a vyzkoušej levou a pravou zvlášť. Pokud bude brzdný účinek stejný tak lze předpokládat že nebudeš muset vytahovat portály a že bude problém pouze ve vedení či vyrovnávači. Nejspíš to ale bude přímo v portálech, rozhodil bych to co moc nebrzdí. je to sice poněkud náročnější oprava v domácích podmínkách ale lze provést.Při sundání portálu vyměnit gufero a těsnící prvek na hřídeli (taková vnitřní hvězdička)
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
• Stránka 1 z 1