Ceny traktoru
• Stránka 1 z 1
7745 Tunis píše:Zetor 7745-rádio,lednice,maják,o žních i TV,ovládání TBZ i zvenku-220000Kč

zetor rulezzzzzzz
zetor 7011- radio+celak cena 160tis, zetor 7211-radio hafo svetel super lak a nekej ten tuning 120tis, zetor 8011-social editon(zaves hydraulika radio)
cena mno moc ne
zetor 16245 max vybava 3 hydro okruhy radio(2x80W) cerstve po GO new lak + precelaounenej interier do bezova. pristi rok jeste klima a letos ovladani zelva zajic elektricky
cena- no mam ji rad tak hodne dam tak 450tis?? hehe dofam ze zas nedostanu ze vytahuju stary krapy

zetor rulezzzzzzz
maclos píše:a.kysel píše:CASE MXU135, PVH, odpružená náprava, souvraťová automatika,DVD, lednice, kávovar, GPS cena 50.000,- EUR
To DVD slúži akože v traktore načo......to ma zaujíma
no na co asi na filmy ne

zetor rulezzzzzzz
martasek píše:maclos píše:a.kysel píše:CASE MXU135, PVH, odpružená náprava, souvraťová automatika,DVD, lednice, kávovar, GPS cena 50.000,- EUR
no na co asi na filmy nenastavis tempomat a urco ma souvratovou mechaniku takze tam nema co dela a jen cuci na filmy
A v čom ti akože pomôže úvraťová automatika, keď ty potrebuješ ten traktor v požadovanom smere vôbec dostať k tej úvrati......
Čiže neverím že tam za jazdy zírá na filmy....Max ak tak počúva MP3 a nestačí mu 700MB ale 4.7GB

maclos píše:martasek píše:maclos píše:a.kysel píše:CASE MXU135, PVH, odpružená náprava, souvraťová automatika,DVD, lednice, kávovar, GPS cena 50.000,- EUR
no na co asi na filmy nenastavis tempomat a urco ma souvratovou mechaniku takze tam nema co dela a jen cuci na filmy
A v čom ti akože pomôže úvraťová automatika, keď ty potrebuješ ten traktor v požadovanom smere vôbec dostať k tej úvrati......
Čiže neverím že tam za jazdy zírá na filmy....Max ak tak počúva MP3 a nestačí mu 700MB ale 4.7GB
a proc by ne??

zetor rulezzzzzzz
- Jan Sedlák
Macloš, když sedíš a jezdíš celý den tak zjistíž že hledíš do jednoho místa nebo seš unavenej. A když máš DVD, malou televizi tak posloucháš a občas se mrkneš... Je to very good. Nevěřil bys...
V Rostěnicích běžná součást některých traktorů
A na noční super věc.
V Rostěnicích běžná součást některých traktorů

Jan Sedlák píše:Macloš, když sedíš a jezdíš celý den tak zjistíž že hledíš do jednoho místa nebo seš unavenej. A když máš DVD, malou televizi tak posloucháš a občas se mrkneš... Je to very good. Nevěřil bys...
V Rostěnicích běžná součást některých traktorůA na noční super věc.
Nějak tak to je, samozřejmě MP3 na DVD super a spíš na to jen mrkáš, je to takový malý bonus, hlavně jsem chtěl ty MP3 a taky BLUETOOTH, jinak já jen sekám TTP, mulčuju, senážuju sběracím vozem(cca 25minut stání v Manitobě, dost času na TV) a občas lisuju seno.
- Zetor 4011
Zdravím, já mám taky Zetor 4011 a taky jí mám vybavenou elektronikou, vozím sebou totiž na pole volkmena.

• Stránka 1 z 1