Koupě traktoru z Německa
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
- lukasbranka1
-
mame skoro vsechny stroje s nemecka neni se ceho bat ae pozor nemci jsou taky pekne chytri musis vedet co chces a hlavne tomu rozumet taky te dokazou odrbat pokud je to solidni prodejce tak neni problem a nemci nic nespravujou jak u nas vsude jsou origos dily zadne nahrady a vsechny udrzby jak maji byt nemec dodrzuje navody vymene intervaly atd. stejne to musis privest pres nekoho sam to je nesmysl v nemecku jsou stroje levnejsi nez u nas a skoro vzdy lip vybavene oni jsou uplne nekde jinde
- lukasbranka1
-
traktor co mame tak byl uplne novy a papiry vyrizoval ten co nam ho privezl pro nas to bylo jako u nas koupeny novy traktor
v kazdem pripade by to mel byt stroj ktery u nas jezdi a byl v cesku svaleny s tim by nemel byt problem dalsi podrobnosti nevim jsou firmy ktere se zabyvaji dovozem ojetych stroju ti vedi presne co a jak
v kazdem pripade by to mel byt stroj ktery u nas jezdi a byl v cesku svaleny s tim by nemel byt problem dalsi podrobnosti nevim jsou firmy ktere se zabyvaji dovozem ojetych stroju ti vedi presne co a jak
LUKASBRANKA1 prosím Tě, taky uvažuju o koupi nového traktoru v Německu.Mohl bys trošku odhalit jak to funguje? Jak ses tam domlouval, jaká byla ochota a důvšra o prodejců? A ještě mě zajímá, jestli se platí cena traktoru + DPH. Ptám se proto, že když jsem kupoval v Rakousku motorovou pilu, tak si jen ověřili osvědčení o DIČ a DPH jsem neplatil.
- Vaclav UPZT
Měli jsme z Rakouska dovezen před deseti lety CS-150,pět let pohoda,ale pak problémy se sháněním dílů a diagnostikou a origoš servis s inviduálním dovozem,byť v době kdy tu ještě nebyl nic nechtěl mít společného.
Dnes máme z našeho okresu a bez starosti ze servisem i když se nedržíme jedné značky.
Dnes máme z našeho okresu a bez starosti ze servisem i když se nedržíme jedné značky.
• Stránka 2 z 2 • 1, 2