Nový traktor okolo 50 koní
• Stránka 1 z 1
Nový traktor okolo 50 koní
Chtěl by jsem se jen zeptat jestli se ještě vůbec vyrábí zemědělské traktory okolo 50 koní, jako je třeba 5245, mě to před nějakou dobou napadlo, a zatim jsem našel jen McCormicka CTU i když nevim jestli se dá řadit mezi zemědělské traktory, a pak jsem našel až 65 koňový (New Holland T4020, Case Quantum C 65 a Kubota M40).?
Re: Nový traktor okolo 50 koní
podivej se na nabidku belarus maji i priznive ceny a ruske traktory jsou nezmari
- Bílý jednorožec
-
Takový traktor s hydropohnem a rychlou reversací je JohnDeere 4530. Má všechny požadované vlastnosti
Naposledy upravil Bílý jednorožec dne 26 črc 2011 21:20, celkově upraveno 2
Vladimír-zahradník
Zkus se podívat na www.agromachinery.cz. Tam máš traktorů kolem 50 koní na výběr dost. Mezi kompaktními si určitě vybereš.
slava píše:podivej se na nabidku belarus maji i priznive ceny a ruske traktory jsou nezmari
no a taky sou moc dobrý aby stáli v kopřivách

- Forterra power
Já bych doporučil české výrobce z Prostějova: Wisconsin Engineering a Agroservis Pavel Šálek - nabízejí traktory do 47 HP
http://www.wisconsineng.cz/CZ/
http://www.agroservispv.cz/
co jsem slyšel tak spokojenost dobrá (jezdil do lesa)
http://www.wisconsineng.cz/CZ/
http://www.agroservispv.cz/
co jsem slyšel tak spokojenost dobrá (jezdil do lesa)
- Bílý jednorožec
-
Wisconsin bych doporučil jen svému nepříteli. Měl jsem ho pár týdnů a vrátil ho prodejci i za cenu ztráty 80 tisíc korun. Je to stroj tak na obdělání záhumenky do půl hektaru. Nakladač neuzvedl ani lžíci suchého písku, dvakrát se zadřel, aniž servis zjistil příčinu.
Kvalita vhodná pro sedmdesátá leta minulého století. Ve stejné cenové relaci dostanete Kubotu podobného výkonu, kvality o dvě třídy vyšší.

Kvalita vhodná pro sedmdesátá leta minulého století. Ve stejné cenové relaci dostanete Kubotu podobného výkonu, kvality o dvě třídy vyšší.
Vladimír-zahradník
- lukasbranka1
-
JD ma i jednoduche stroje 555E maximalne jednoduchy stroj 55 koni 3 valce turbo dve radici paky atd .samozdrejme cena odpovida a kvalia je JD
moznosti celniho naklac je mozny ale presne specifikace nevim je to reakce JD ne levne zetory atd.
moznosti celniho naklac je mozny ale presne specifikace nevim je to reakce JD ne levne zetory atd.
lukasbranka1 píše:JD ma i jednoduche stroje 555E maximalne jednoduchy stroj 55 koni 3 valce turbo dve radici paky atd .samozdrejme cena odpovida a kvalia je JD
nevyrábí se ty traktory v itálii? nevim nevim co kvalita.....ale je to můj názor.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
- lukasbranka1
-
nevim mozna i china co dneska neni z chiny a JD je tak velka spolecnost ze vyrabi vsude na svete ted zklamu asi hodne lidi ale v italii je velka motorarna pro evropu tak je mozne ze spousta lidi jezdi z motory vyrobenymi v italii jde o motory 4045 co vim 6068 mozna a kdo si na ne stezuje ze jsou spatne. cllas je ma taky z italie kdo by je vezl ze USA finta je v tom ze ta taz vec se vyrabi na nekolika mistech na svete ale naprosto stejna kdyz potrebuji meco objednat tak neresim kdo ho vyrobil ale typ a tej je steny
- Pavel Fiala
Rychle a stručně osvětlení co se kde vyrábí, aby bylo jasno. Traktory JD řady 5E, jsou z Indie, v Číně ma JD taky tři továrny, ale do Evropy se tyto traktory celé nevozí pouze některé díly. V italském městě Rovigo je továrna Agriitalia, kde si nechává JD vyrábět řadu traktorů 5G, tedy není to jeho továrna na rozdl od těch v Číně a Indii. V tom Rovigu se vyrábí i další značky. Motory si John Deere vyrábí sám, ale ve Francii, kde byla postavena nová motorárna v 80 letech ve městě Saran. To je rodiště všech motorů do traktorů řady 5G a všech dalších z německého Mannheimu tedy 5M, 5R, 6000 a 7430 /7530.
Pavel Fiala.
Pavel Fiala.
• Stránka 1 z 1