Tak který je Váš favorit?
- Jan Sedlák
Co vím tak kdo chce jednoduchý nenáročný traktor na nakladač, lehky práce na farmě tak se zetor dobře uchytil. A z doslechu z minulých let se dobře v americe prodávaly řady 77, byl li to Major? A další typy z Majorů. Nevím kde přesně to bylo psany, na foru nebo někde to bylo napsany, Krystal se vyvážel do zahraničí, do USA pár kusů taky, byl žádaný a je dnes vzácný.
to stalinrio: neříkám že je zrovna vychvaluješ, t jsem myslel všeobecně, když čtu MZ tak články o žlutozelených automaticky přeskakuju, hlavně když je jako autor nebo zdroj STROM. Jinak s tím Zetor v Americe, co jsem slyšel tak se JD chtěl prosadit v jižní americe a neměl řadu, kterou by mohl zaujmou a získat si jméno tak si vybral Zetor...
Motokov poslal málem Zetor do věčných lovišť, aspoň dle mého názoru...
Motokov poslal málem Zetor do věčných lovišť, aspoň dle mého názoru...
Ten nej Traktor
Podle mého názoru to je ten co mám
a to je CASE IH Magnum Mx 285, s upraveným software .... 340 Hp luxus jak na pohodlí, velikost kabiny tak dostatečně silný, výkonný motor se snadnou obsluhou 

Re: Ten nej Traktor
DAF-Truck píše:Podle mého názoru to je ten co máma to je CASE IH Magnum Mx 285, s upraveným software .... 340 Hp luxus jak na pohodlí, velikost kabiny tak dostatečně silný, výkonný motor se snadnou obsluhou
a co ten výkon jak ti ho upravyly servis to by mě velice zajímalo mám taky MX 285
Pavel píše:to mas pravdu muj favorit je taky ST180 a hlavne ted teky fend
Tak ST180 byl muj favorit do té doby než jsem sní musel jezdit.Ono mlátit se vní 12 a víc hodin denně při víc jak 40 stupních není žádnej med zvlášt když každý den ti něco upadne nebo praskne.Ráno co ráno na dílnu něco vyměnit nebo povařit a doufat že to do večera vydrží a že nepujdeš domu pěšky.Netvrdím že byly špatný,ale kdo si myslí že v dnešní době snima něco zachrání tak ho asi chytil fantas.
- Jan Sedlák
Musí se trochu upravit řídící jednotka. Ale k čemu vám to je? Autorizovaný servis jestli to udělá.... dělají to tu firmy co prodávají techniku načerno, neautorizovany servisni střediska. U magnumu by se měl nahrát řídící program do jednotky a ten si upraví dávku paliva. Ale je to trošku k ničemu abych pravdu řekl.
tak
jsem si po dlouhý době zase zajezdil s traktorem (SOME 260) a řeknu vám vůbec se mi nechtělo skončit.
nejni to špatnej traktor,taky byl skoro novej,ale zdá se mi,že výhled na levou stranu do zadu nejni zrovna ideální.prakticky metr od kola jedeš jen po paměti.Docela mě zajímá jak se pak bude chovat v orbě!!!
jsem si po dlouhý době zase zajezdil s traktorem (SOME 260) a řeknu vám vůbec se mi nechtělo skončit.
nejni to špatnej traktor,taky byl skoro novej,ale zdá se mi,že výhled na levou stranu do zadu nejni zrovna ideální.prakticky metr od kola jedeš jen po paměti.Docela mě zajímá jak se pak bude chovat v orbě!!!
mery
Martin x píše:Vyrábí LKT traktory i na pole nebo jenom do lesa?
LKT znamená lesní kolový tahač, ale dá se využít i jinak. LKT se vyrábí stále, hlavně LKT 81t, ale o jejich kvalitě moc přesvědčen nejsem. Stále nějaký problém /navijáky, motor/. To staré LKT 80, ty jsou super.
Naposledy upravil lopatalo dne 02 lis 2008 21:14, celkově upraveno 1
Jestli můžu ještě k těm zetorům viz výše. Když USA odabírala Zetory tak měla speciální přání. Aby měly uplně pevné nápravy. Ne to odružení jak xx11. xx45 se tim směrem skoro vůbec nevozily.Ale ZTS to špatně pochopila a udělala sérii xx11. To amíci odmítli převzít tak jely traktory zpátky udělaly se přestavby na xx45 a 2 z te serie jezdí u nás.
Řekl sem do žní, je po žních. Zítra s ním jedu naposled.