Prosím o radu!!!
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Ja bych to chtěl od tebe protože když se zeptáme nějakýho dýlera tak už nás bude unavovat že je to nej a nej šak určitě víš jak je to.Asi bych jsi představal tu výbavu jak má ten ares.Ale nevím jakou tu převodovku se mi zdá že jsou tam 2 na výběr!A nechci zas nějaký veliky luxus najezdíme jenom 500 mth za rok.A mělo by to nahradit tu naši 8540 zetor.Zatím díky
Ja myslím že dobrý!Zatím máme 25 mth ale už byl ve vlečce i ve smykoch a jenom si stím hrál.Ale s tou vlečkou jel trošku z tuha bylo na ni 12 tun plus vlečka.takže měl za s sebou 14,7 tuny a v poho to jsem mu ani nešlapal moc je přece jen v záběhu!Jede 42 takže spokojenost se vším všudy!A se spotřebou jsem spokojen až moc!Ať si říká kdo chce co chce ale john je tam supr.Máme i tu automatiku zaření a to je taky dost dobrý až jsme byli překvapeni.Všichni tady chodily a claasa ne!A teď chodí jaká je to mašina!Jo a jel s tím i co jezdí s fendem a říkal že je tam ticho v té kabině.
- Ondřej Novák
-
To, že spotřeba šla dolů je normální protože veškeré díly na traktoru si na sebe zvyknou a motor a převodovka jdou pak lehčeji.
A to že se kdysi motory musely zajíždět už dneska neplatí (lepší materiály a technologie výroby)
Dal bych mu tak do 20mth lehčích prací a pak klidně do orby, tomu motoru to určitě neuškodí.
A to že se kdysi motory musely zajíždět už dneska neplatí (lepší materiály a technologie výroby)
Dal bych mu tak do 20mth lehčích prací a pak klidně do orby, tomu motoru to určitě neuškodí.
Když osladit, tak Crystalem...
a samozdřejmně opačně že než ho zdechnešriderstan píše:Ja se na to ptal servisaka kdyz privezli McCormicka a rikal, ze nejdulezitejsi je ho nechat po startu tak 10-15 minut nechat jet na volnobeh, to je jedine co se s tim ma delat.....

Naposledy upravil david dne 27 úno 2007 19:42, celkově upraveno 1
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3