NejNEspolehlivější traktor
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
- Jan Sedlák
Jsou to Vaše zkušenosti, neberu Vám je. Co můžu potvrdit, JD má pod úroveň kombajny. Co se týká traktorů, v poslední době si víc zákazníků stěžuje na poruchy, které JD dřív nemíval. U nových traktorů zapečená gufera v motoru, diferenciály vysypany, katastrofa v Úněšově, co jich mají 4, krize s převodovkama, přední nápravy atd. Co se týká servisu, je tam taky ochota. Dřív byl super přístup k zákazníkovi. Dnes jsem zjistil v Čechách, že to už tak není. JD sem tady na těch stránkách obhajoval, jak jsem koupil tak prodal, jezdil jsem s ním ale spokojený nejsem. Co se týká řady 8030, tak nemá už budoucnost.
- Honza 2
Když se mi v Plzni rozsypal komín na kafemlynku tak jsem volali 2x servis, nikdo nedojel, po druhym zavolání byl kolega odbyt že zavolají za chvílu, nakonec jsme to opravovali sami do dvou do rána. XMD dodávka funguje rychle, dva dny čekáš na ND který nikde v čechách v oném pověstném skladu, kde je všechno vždycky prostě nebyl. ochota jak nikdy. Zklamal jsem se. Ty stroje mají svoje lepší stránky, lepší řešení než konkurence, ta má zas něco jinyho ale v JD sem se zklamal.
- A.Massey
nejnespolehlivější traktor
no pro mě je nejhorší Same do 120koní- to je traktor na kterým se sere všecko a moc brzo-mám zkušenosst od chlapů co s nim jezděj v a.s., další nejnespolehliv. se mě jeví NH- ikdyž to nemůžu u nás moc řikat, nýbrž ho maj kámoší v okolí...ale spravuj a amoc o tom nemluvěj radšii. -převodovky-to máte chlapi na fóru pravdu-u TS100 měl problém-rozjezd-elektrika, no a zetor je pro mě sračka-typy 114a117-chlapi jsou z nic nešťastný-brzdy.... no a k tomu same bych přiřadil i Lamborghini a deuz fahr-to jsou pěkný traktory, ale jsou na chvilku a sou odepsaný...
to A.Massey toto téma zní nejspolihlivější traktor a né traktor sračka
napíš jaký je podle tebe nejspolihlivější traktor to by mě zajímalo?
Já podle mý zkušenosti si myslím, že každý traktor je jenom stroj a každý má své mouchy. Já vím, že se u zetora ty brzdy nepovedli, ale tak se to opraví a jezdí se dál a nemusí to být hnedka sračka a tak to je i z jinýma značkama.
Já podle mý zkušenosti si myslím, že každý traktor je jenom stroj a každý má své mouchy. Já vím, že se u zetora ty brzdy nepovedli, ale tak se to opraví a jezdí se dál a nemusí to být hnedka sračka a tak to je i z jinýma značkama.
- A.Massey
a zetor sračkou mezi traktory je a zůstane.....nikdy bych nekoupil jako hlavního traktora novýho nebo starýho zetora, je to všecko na jedno brdo a měněj jen plechy a vnější agregáty. ty brzdy domrvili jako mohli-a nejsou ani český-je to lucas zasranej, a chlapi co si koupěj zetora novýho tak jen nařikaj a okamžitě spravit to nemuí ani servisáci a to to je domácí značka. samo že náky zetory taky vlastnime....
Toto forum je veřejné. Pakliže takhle mluvíš doma, ej to tvoje věc. Tady mi takovéhle reakce nebudeš posílat. Pakliže ti enjde vyjádřit se slušně, nepiš, ochuzeni nebudem. A pokud to nehodláš změnit, prostě to bduu mazat, já mám trpělivost velkou, ale zákaz přístupu dokáže vyřešit mnohé. neříkám, že nikdy nepromluvím vlgárně, ale na tomhel foru to prostě trpět nebudu a basta. Poslední šance.
radek píše:to A.Massey toto téma zní nejspolihlivější traktor a né traktor sračka
Mimochodem tohle téma zní Nejnespolehlivější traktor a ne Nejspolehlivější traktor, který už tady někde je. V tom je malinko rozdíl. Sorry za OT.
- Jan Sedlák
Sem ani Fendt snad nemuže patřit
) Ale stejně by mě zajímalo, když se obecně tvrdí že Fendt je nejlepší, což by se tak i dalo tvrdit, jaky jsou u těchto traktorů i poruchy a s čím jsou u nich problémy. Patří to teda do tématu o kousek níž ale snad se to tam rozvede..

A.Massey píše:a zetor sračkou mezi traktory je a zůstane.....nikdy bych nekoupil jako hlavního traktora novýho nebo starýho zetora, je to všecko na jedno brdo a měněj jen plechy a vnější agregáty. ty brzdy domrvili jako mohli-a nejsou ani český-je to lucas zasranej, a chlapi co si koupěj zetora novýho tak jen nařikaj a okamžitě spravit to nemuí ani servisáci a to to je domácí značka. samo že náky zetory taky vlastnime....
Asi to nemáš v hlavě pořádku, ale to už se ti snažil naznačit jirka jenom ti to přeložím do tvého jazyku. Jinak zetory máme a jsme s níma hodně spokojeny a tvé názory mě vůbec nezajímaj.
jirka píše:Toto forum je veřejné. Pakliže takhle mluvíš doma, ej to tvoje věc. Tady mi takovéhle reakce nebudeš posílat. Pakliže ti enjde vyjádřit se slušně, nepiš, ochuzeni nebudem. A pokud to nehodláš změnit, prostě to bduu mazat, já mám trpělivost velkou, ale zákaz přístupu dokáže vyřešit mnohé. neříkám, že nikdy nepromluvím vlgárně, ale na tomhel foru to prostě trpět nebudu a basta. Poslední šance.
Jirko díky ..
A.Massey píše:nejspolehlivější je catterpilar-pásák challanger- to je traktor co jen jezdí a lej se do něj nafta a dělaj se servisní prohlídky. Ostatně vojta rada ti to doloží.... na tu ukrajinu jak stvořený.. tam potřebujou aby to jen jezdilo....a komfort u něj je na dobrej urovni.
Nemůžeš srovnávat challangera se zetorem to je uplně jiná třída, napiš jaký je podle tebe nejspolehlivější traktor ve střední třídě jako je zetor.
- A.Massey
zetor
Chci jednou a naposled říct to, že novej zetor je převlečenej starej zetor. A toho pána co ho moje názory nezajímaj na zetora, tak mu radim, aby ho zajímaly. protoe mluvim za 28 chlapů od nás co se napálili a koupili novýho zetora. od 6340 až po 11741...... tyhle traktory se daj koupit, ale jen na sezónní postrky....., který sou nepohodlný a drahý...
Když chce dnešní podnikatel v zemědělství fungovat, tak musí mit jen starý zetory -72,77 a k tomu nový cizí traktory na celoroční plné nasazení.......
Doufám že pan zetorista neutrpí moc velký šok?????!!!!!
Když chce dnešní podnikatel v zemědělství fungovat, tak musí mit jen starý zetory -72,77 a k tomu nový cizí traktory na celoroční plné nasazení.......
Re: zetor
A.Massey píše:Chci jednou a naposled říct to, že novej zetor je převlečenej starej zetor. A toho pána co ho moje názory nezajímaj na zetora, tak mu radim, aby ho zajímaly. protoe mluvim za 28 chlapů od nás co se napálili a koupili novýho zetora. od 6340 až po 11741...... tyhle traktory se daj koupit, ale jen na sezónní postrky....., který sou nepohodlný a drahý...
Mě nezajímaj ty tvoje přiblblý nazážky na zetora, jenom napiš odpověď na mojí otázku? Jinak já jsem pracoval jako prodejce zetorů a prodaly jsme jích mnoho a nikdo si nestěžoval já neříká sem tam nějaká chybička se vloudila, ale to se satane i u zahraničního traktoru.
- A.Massey
nejspolehlivější traktor střední výkonové třídy
abych teda odpověděl na otázku: pro mě jeto asi john deere 63 řadaSE do 6000mth....-nejspolehlivější traktor střední výkonové třídy, ale bohužel se dá říct o john deerovi 63 SE jen to že je nejspolehlivější a tim to končí, ale chtěli jste vědět jaký můj názor tak ho to máte čau.........
sysel píše:hoši víte hovno co je dobrý!!!nový Zetory sou sráče!!!NEW HOLLAND je nejlepší!!!a ty zelený kurvy(JD)bych zakázal!!!
Tak v tomhle se musím zastat Jirky a všech slušnejch lidí na tomto webu. Tvoje argumentace a toho kolegy co psal před tebou mi připadá jak rozhovor dvou 13 letých puberťáků, jenž se předhánějí ve vulgarizmech a aroganci. Neříkám, že občas nějaké to slovíčko někomu neuteče, ale tohle je už trochu dost.

Jen pro pořádek, příspěvek od Sysla jsem smazal, ale jelikož ho mezitim použil Vašek jako citaci, jeho příspěvek mazat nebudu. Jinak aby bylo všem na tomto foru jasno, A. Massey a teď i Sysel, maji během dneška a ode dneška zákaz vstupu na toto forum. A nebojte, že si to nepohlídám. Řikejte tomu cenzura, řikejte tomu jak chcete, ale z pozice moderátora tohoto fora mám na to právo a důvod je asi všem jasný. Tohel forum bude fungovat na principech slušnosti a komu se to nelíbí, neni nucen do něj nijak přispívat. Jak píše Vašek, sme jen lidi, povětšinou chlapi, takže sem tam si nějakou tou vulgaritou ulevíme, co si budeme nalhávat, ale není nutné, to věřejně publikovat a už vůbec ne dokazovat si svou "mužnost" projevy arogance a neslušnosti.
sysel píše:jen si poslušte ale můj názor my stejně nikdo nevezma!!!!a s A.MASSEYem sme už něco dokázali,dřem se jak psi a tahle mluva je pro nás normální!v našich tvrdých podmínkách neobstojí jen tak něco!!a připadáte mi jako ubohý měšťáci!!!
A to si jako myslíte, že jste jedíní kdo se pachtí nebo pachtil na na svém nebo na cizím, asi jo že ano. Já osobně taky v soukromí při rozhovorech s kolegy z branže nemluvím zrovna spisovně, ale nesnažím se to používat při komunikaci na veřejnosti jako vy dva pánové, a že dřete co natom já se taky musím ohánět i když bohužel už mimo obor a nejsem tady sám to mi však nedává právo mluvit jako Ho...zí do...ek.

• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4