Traktor okolo 100 koní

Re: Traktor okolo 100 koní

Příspěvekod roman7711 » 16 led 2011 19:05

deutz-fahra bych nechtěl..sice sem s ním nejezdil, ale jezdil sem s Lamborghini R6 120 a to je to samý..nelíbí se mi převodovka a ovládání hydrauliky..ten traktor má 2080 Mth a vysypala se na něm spojka, která je na vývoďáku..celkově se mi nelíbí ovládání v tomto traktoru..je to všechno rozházené a třeba ovládání světel není na jednom místě a když si chce člověk třeba odložit něaké věci tak to nemá skoro kam dát, protože tam je málo odkládacích míst..já osobně bych šel do JD 6030 premium s autopowerem..ale je to věc názoru :wink:

Příspěvekod lukynen » 12 úno 2011 13:07

Klucí zkuste si ty traktory půjčit do vlastních podmínek-dneska se předhání a půjčí to každý kdo má zájem prodat-je to malá investice vůči nespokojenosti a problémům když nebude vyhovovat.Měl jsem možnost jezdit s novou 200 vario ve 110koních a jiný traktor nechci,ostatní jsou žabaři.Síť prodeje máte na rcg-agromex a dneska jsou vykrytí do všech koutů republiky.Jsem z jihu a to co tu běhá okolo je děs.Pí.. je dobrá věc ,ale nesmí to být chlap a stroj.Modrá je dobrá ale pravidlo je stejné :o
Zkuste půjčit a uvidíte. V testech nezávyslích agentur dopad na výbornou.Od spotřeby po spolehlivost a pohodlí. 8) :idea:

Příspěvekod bob » 12 úno 2011 19:23

lukynen píše:Klucí zkuste si ty traktory půjčit do vlastních podmínek-dneska se předhání a půjčí to každý kdo má zájem prodat-je to malá investice vůči nespokojenosti a problémům když nebude vyhovovat.Měl jsem možnost jezdit s novou 200 vario ve 110koních a jiný traktor nechci,ostatní jsou žabaři.Síť prodeje máte na rcg-agromex a dneska jsou vykrytí do všech koutů republiky.Jsem z jihu a to co tu běhá okolo je děs.Pí.. je dobrá věc ,ale nesmí to být chlap a stroj.Modrá je dobrá ale pravidlo je stejné :o
Zkuste půjčit a uvidíte. V testech nezávyslích agentur dopad na výbornou.Od spotřeby po spolehlivost a pohodlí. 8) :idea:

Zapoměl jsi dodat,že za cenu toho tvýho, bys měl dva ty ostatní "žabaře".

Příspěvekod JD7710 » 13 úno 2011 14:02

Mám JD a Zetor, když jsem šel do koupi traktoru tak jsem se ptal kámoše co by mi doporičil. Ma taky JD,NH a Zetor, jeho odpověď byla že jedině JD že NH je olejnička a co utáhne JD tak NH se bude velice trapit. Na podzim orali JD a NH s 5 radličakama ale NH opravdu nestihal. S těma gumama běž do normalní varianty , ja mam široké a na sněhu neujedu takže hrnu s 121 45 na pole jsou lepší širší že se tak nezaboříš. Jinak kámoš ma MC od Moreau a bohužel samé problémy a servis taky nic moc. A co se týče ceny servisu tak jestlidám za Zetor 420/hod nebo 450 tak mě to taky nezebije takže ja doporučují JD

Příspěvekod neznalek » 04 dub 2011 12:27

neznalek píše:
riderstan píše:Nechápu narážku na McCormick, Moreau Agri má ten nejlepší servis, se kterým jsem se setkal. Žádné dlouhé čekaní, návštěva buď ještě ten den a nebo hned zítra. I tak jsem, ale servis potřeboval tuto sezonu jen jednou. Má 115ka je prostě držák.

Jelikož vidím, že jsi z jižní moravy, tak veřím ,že tam je situace zcela jiná než u nás na západě... sám jsem ND nebo servisní zásah mockrát nepotřeboval. Ale pokud byl potřeba, tak vše trvalo neúměrně dlouho. Vyjímkou byla výměna předního dif., kde bylo vše vyřešeno během 14 dní od zjištění závady. Ale to mohlo byt tím, že to neni za pár korun a traktor byl po tu dobu totálně nepoužitelný. Opět říkám, neni to chyba strojů... s těmi jsem spokojen. Jen pro ilustraci, ND na seci kombinaci SULKY mám odjednány od půlky listopadu a zatím stále nejsou... zatím me to netrápí, ale představa, že mi neco odejde v sezoně a budu muset čekat stejně dlouho... :wink: Zrovna při výběru nového stroje bez rozdílu druhu nebo značky, bych se ve finální volbě zajímal právě o spokojenost se servisem.

Ještě dodatek ohledně onoho servisu. Nyní mi u nich stojí již pátý týden rozebraný traktor jen kvůli seřízení vstřikovacího čerpadla a vstřikovačů (žádný commonrail, klasická rotační pumpa). Pro jistotu mi servis už tyden nebere telefon.....no alespon nemusim bejt nepříjemnej. Naštestí mam dobré známé a kolegy, kteří mi zapůjčili traktor na provedení jarních prací, jinak bych neměl ještě ani přihnojeno. Jen me to utvrdilo v přesvedčení, že po ukončení splácení půjde traktor z domu a vymením jej za jinou značku s pružnějším servisem. Jen je smutné, že s traktorem jako takovým jsem spokojen... ale ten servis je proste už moc i na me...

Příspěvekod Onďa » 04 dub 2011 19:44

to neznalek: aspon se budete na traktor víc těšit.
Ne věřím musí to bejt hrůza, jarní práce na krku a traktor nikde.

Příspěvekod Forterra power » 27 srp 2011 23:10

na to by šla Proxima Plus 100, 110, pokud chcete modernější převodovku tak Proxima Power

Příspěvekod lukasbranka1 » 28 srp 2011 17:26

[quote="neznalek"][quote="neznalek"][quote="riderstan"]Nechápu narážku na McCormick, Moreau Agri má ten nejlepší servis, se kterým jsem se setkal. Žádné dlouhé čekaní, návštěva buď ještě ten den a nebo hned zítra. I tak jsem, ale servis potřeboval tuto sezonu jen jednou. Má 115ka je prostě držák.[/quote]

Jelikož vidím, že jsi z jižní moravy, tak veřím ,že tam je situace zcela jiná než u nás na západě... sám jsem ND nebo servisní zásah mockrát nepotřeboval. Ale pokud byl potřeba, tak vše trvalo neúměrně dlouho. Vyjímkou byla výměna předního dif., kde bylo vše vyřešeno během 14 dní od zjištění závady. Ale to mohlo byt tím, že to neni za pár korun a traktor byl po tu dobu totálně nepoužitelný. Opět říkám, neni to chyba strojů... s těmi jsem spokojen. Jen pro ilustraci, ND na seci kombinaci SULKY mám odjednány od půlky listopadu a zatím stále nejsou... zatím me to netrápí, ale představa, že mi neco odejde v sezoně a budu muset čekat stejně dlouho... :wink: Zrovna při výběru nového stroje bez rozdílu druhu nebo značky, bych se ve finální volbě zajímal právě o spokojenost se servisem.[/quote]

Ještě dodatek ohledně onoho servisu. Nyní mi u nich stojí již pátý týden rozebraný traktor jen kvůli seřízení vstřikovacího čerpadla a vstřikovačů (žádný commonrail, klasická rotační pumpa). Pro jistotu mi servis už tyden nebere telefon.....no alespon nemusim bejt nepříjemnej. Naštestí mam dobré známé a kolegy, kteří mi zapůjčili traktor na provedení jarních prací, jinak bych neměl ještě ani přihnojeno. Jen me to utvrdilo v přesvedčení, že po ukončení splácení půjde traktor z domu a vymením jej za jinou značku s pružnějším servisem. Jen je smutné, že s traktorem jako takovým jsem spokojen... ale ten servis je proste už moc i na me...[/quote]

tak takhle by to u nas se servism asi neslo normalne nastup ten den nebo dalsi hned z rana a hotova oprava tak 24 hodin pokud jde o nejake normalni veci dily jsou kazdy den dopoledne i z nemecka ale velke veci go motoru tak 10 dni diferak is koncaky do tydne delat vstriky s cerpadlem tyden tak nas asi utlucou jo takhle jsme si zakazniky naucili a ted se to nekdy stavi proti nam ale spokojeny zakaznik je nejlepsi reklama

Předchozí

Zpět na Všeobecná diskuze