Prosím o radu!!!
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Prosím o radu!!!
Chceme koupit traktor kolem 120 koní a rozhodujem se mezi Aresem 577 a TSAčkem 115 cena je stejná!Akorát Ares má i odpruženou nápravu.Tak jsem zvedav na vaše názory!A když tak připište který traktor by jste si vybraly vy!jsem rád za každý názor!
Naposledy upravil Liboj dne 27 pro 2006 21:14, celkově upraveno 1
bohužel né uplně mohu pomoct...protože ani jednoho bych nekupoval....NH je dobrej ale tak v těch TL kách a pak pro mě ztrácej důvěru...to už radší toho claase...(kámoš má TS a to je takovej traktor od kterýho nevíte co přijde dřív...převodovka, vstřik čerpadlo, hydraulika...- furt něco a to táhne teprv na 2000mth)...radší vem Áresa...,
- Lukas Marek
Nazdar chlapi, vidim, ze diskuze se zacina rozjizdet. Rad bych taky prispel troskou. Vyber noveho traktoru je strasne slozita vec, vubec ti nezavidim. Zda se mi ze vsechny ty masinou jsou tak nejak stejny. Zda se ze ty uz jsi v posledni fazi vyberu. Zvazujes uz jen dve znacky. Zeptam se-a co ostatni? Case uz nebyl, chapu, a co John? Pokud vim tak v KM s je servisni stredisko ne? A co Fendt? Mozna McCormick, tam je servis taky celkem blizko? A horky favorit Zetor-ten uz je z kola ven? Na co traktor budes vyuzivat? Kolik planujes najet mth za rok? Kdyz zvazujes traktor-co jsou pro tebe nejdulezitejsi parametry? je to napr.cena? kroutici moment? spotreba? pohodli kabiny? motor commonrail? odpruzenka? pocet okruhu hydrauliky? zaruka? blizkost servisu? design? Podle toho, ze zvazujes Claas a NH (podle toho ze jsi psal, ze nema odpruzenku, tak typuju, ze se jedna o NH delta) se mi zda, ze nejdulezitejsi parametr vyberu je cena. Ale mozna se pletu.
Tak díky za příspěvek!Tak pro více pobavení ICQ 210 203 370!!!Tak delta to není!!Má normálně odpruženou kabinu!Takže john moc drahý!Fendt taky,mc cormick má špatný výhled z kabiny a strašně ale strašně jednoduchá kabina.Tak a zetor to je koza jak svina!a jsou tam problémy s převodovkou.Tak má to být všestraný traktor!Na cestu do pole.Prostě na vše.Tak teď najezdím kolem 500 mth za rok.Jo a ještě se vrátím k tomu zetoru spotřeba a zdá se mi že už od toho 98 roku ten zetor upadá v kvalitě!Ale zetor je supr stroj máme 8540 r.v.96 a dva další malochy.
- Lukas Marek
Bez ohledu na cenu, ktery traktor je tvuj favorit, ktery si myslis, ze je technicky nejdokonalejsi. 1. az 3. misto a strucne proc?
Jak velky cenovy rozdil je mezi napr. Claasem a Fendtem nebo JD a NH a Claasem. Je to radove sto tisic? Nebo vic, min?
Jak velky cenovy rozdil je mezi napr. Claasem a Fendtem nebo JD a NH a Claasem. Je to radove sto tisic? Nebo vic, min?
jestli je výběr ve finále a už se opravdu rozhoduje mezi těmito dvěma značkama,tak je třeba zohlednit k čemu traktor bude,protože ares 577 je čtyřválec a TSA 115 je šestiválec,tady bych viděl první základní rozdíl,a další věc je to odpružení,já bych určitě chtěl odprüžený traktor,ale budu s ním jezdit sám,záleží jak to bude u vás.tento problém s výběrem traktoru jsem tady řešil taky,je to diskuse o tom jaký koupit traktor,rozhodoval jsem se mezi aresem 577 a steyerem 4115profi,a nakonec asi koupím deutzfahr agrotron,takže těžko radit,hlavně taky rozhoduje cena-aspon u mne
No tak to samozřejmě vím!Ale ten ares je v plné palbě!Pomalu všechno co tam může být.Akorát tam chybí agrohák což je 60 tis.Jo a má i to ovládaní výkonu eco-power a po následné odblokaci může jet i tech 50km/h.No a na tom newu je pevná náprava a i blatníky a převodovka 16x16!A na koli vychází ten steir?Jestli se můžu zeptat
steyr v plne palbe s pvh,ptz,nejsirsima pneu,17x16eco je cenikovka 67tis.eur,case mxu 110 nebo nh 110TSA bude o neco malo levnejsi,pokud chces tu 115 tak tam asu bude cena o neco nizsi protoze ma mech.vstrikovaci cerpadlo,jinak ja jsem dostal nabidky od case,nh,steyr,fendt,jd,ares,deutzfahr a cenikove ceny na kterych jsme zacinali byly skoro stejne,a ted jenom valim oci jake hazeji slevy a predbihaji se jeden pred druhym aby prodali
no vsak rikam ze je to o tom na kolik je stahnes,ale je pravda ze na 1,5milionu slezli akurat s aresem a ted jsem se dostal na jeste lepsi cenu s agrotronem,ale zalezi taky cemu rikas plna vybava,ja tam mam u steyera odpruzenou kabinu,odpruzenou napravu,nejsirsi mozne pneu,eco prevodovku 17x16,50km rychlost,pvh+ptz,4elektrohydr.okruhy,vstřikování commonreil,navýšení výkonu až na 143k,a ovládání v loketní opšrce Multicontroller jak u CVX-vic už tam nedam,ale skončili jsme někde na 57tis. euro,ted se rozhoduju jestli to vzit nebo se vzdat tak naslapane vybavy a koupit levnejsiho agrotrona
jo ja dostal tu samou nabidku na toho aresa,ale ve srovnani se steyerem bych radsi priplatil,ale sednul jsem z te nabidky na prdel jak mi to dali,docela mi to pak zamotalo rozhodnuti,ale nakonec do toho necekane vstoupil deutzfahr a vyhral cenou na plne care,ale abych rekl pravdu,tak nejen cenou,ik dyz na sto procent jeste nejsem rozhodnuty,mam cas do dubna,tak uvidime
No tak to ti nezavidím!my jsme se měli rozhodnout do konce roku!A ten je tady,tyden už je pryč a zatím se nikdo neozval tak nevím!Asi žádný traktor nebude když jsou tak aktivní!No ale upřímně za ty prachy v plné výbavě radši toho aresa než new hollanda bez odpruženky má výhodu že je to 6 válec!Ale my s tím moc nenajezdíme jenom 500mth/rok.Takže nám bude bohatě stačit i ten ares!Osobně se mi ten agrotron ale tady nikde není servis v okolí tak proto jsme ho zamítly.oni za nej chcou kolem 54tis ne?nám to tak nabízely ale to už je dlouho!tak teď nevím.
- Jan Sedlák
Deutz Fahry prodává a servisuje Agroregina z Olomouce. A pamatuji li si dobře byl a měl by být servis v Uherskem Hradišti ještě.
A jinač Massey Ferguson 6400 řada se vám nelíbí?
A jinač Massey Ferguson 6400 řada se vám nelíbí?
- Jan Sedlák
To sou dvě střední řady. Motory Perkins u větších SISU, výkony motoru od 118koní do 180. Převodvka Dynashift Plus řazení 4 skupiny po čtyřech pod zatížením. Odpružená kabina i náprava na přání.
Má ho u nás soukromník tuším na 80 nebo sto ha, dělá s ním všechno, od shrnování sněhu, dopravu, přípravu půdy, orbu diskování a je s ním hodně spokojený, problémy neměly a servis má za rohem, s tím jsou max. spokojeni nejenom oni. A přístup prodejce nemá taky chybu.
Má ho u nás soukromník tuším na 80 nebo sto ha, dělá s ním všechno, od shrnování sněhu, dopravu, přípravu půdy, orbu diskování a je s ním hodně spokojený, problémy neměly a servis má za rohem, s tím jsou max. spokojeni nejenom oni. A přístup prodejce nemá taky chybu.
jo s tim aresem na mne sli uplne stejne,nejdriv dali nabidku v listopadu za 57tis. a kdyz se pry rozhodnu do druheho dne tak to bude za 53tis.,ale to na mne bylo docela hrr,tak jsme se domluvili do konce roku,ale traktor zatim nnemaji v republice,tak pocitam stim ze cena zustane stejna.Jinakj ten nabidnuty deutzfahr je agrotron K90 za cenu do 50tis.eur v max.mozne vybave
Jo a ještě k tomu aresovi tak nám ho nabízel za 52 tis bez odpružené nápravy!A když jsem na něj přitlačil tak říkal že stojí ve francii za 53tis v té plné palbě!Protože už jsme měli skoro podepsanýho toho hollanda!Tak to chtěl rychle prodat toho aresa!A dovezl ho i na zkoušku až z tech bantic do holešova!Ale chceme aby tu cenu nechal na tech 53 a dal tam i hák!Že max mu dáme 1000 za ten hák.
To Liboj: Ide o to aká 120-ka, klasická alebo K-áčko.
K-áčko prevedenie s odpruženou nápravou, 50km/h, ASM,...54tis.(samozrejme nie Profiline, bez PoverCom-S)
Klasika A prevedenie s odpruženou nápravou, 50km/h, ASM,odpružená kabína, sedadlo s multifunkčnou opierkou,...64tis.(taktiež nie Profiline)
Takéto ceny uvádza predajca v SR
K-áčko prevedenie s odpruženou nápravou, 50km/h, ASM,...54tis.(samozrejme nie Profiline, bez PoverCom-S)
Klasika A prevedenie s odpruženou nápravou, 50km/h, ASM,odpružená kabína, sedadlo s multifunkčnou opierkou,...64tis.(taktiež nie Profiline)
Takéto ceny uvádza predajca v SR
záleží na tom jakou chceš výbavu a k čemu traktor bude sloužit,já chtěl taky nejdřív 120,ale přesvědčili mne,že je lepší vzít K90 která má 100K a nechat si to softwarem navýšit na kolik potřebuju,klidně i na těch 120k,pokud bys mněl opravdu vážný zájem tak není problém tu cenu zjistit,akurát potřebuju znát výbavu kterou chceš
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3