Nutnost odpruzenia prednej napravy ci len luxus
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
zalezi kolik s tim traktorem budes jezdit,kamos je sluzbar a mel 4 zetory a žil,pak chtel 114 jenomze nebyla hned tak vzal df a rika ze bez odpruzenky uz nikdy,ale je to chlap ktery za rok nalita 2000mth,ja mam proximu,udelam rocne do 1000mth,je to skokan jak svina,ale mam tam dobrou sedacku,tak nebrecim,ale chci pribrat praci a tak jsem premyslel jestli 11441 nebo neco luxusnejsi,no a jelikož jsem dostal nabidku na komplet odpruženeho df jen nepatrně dražšího než neodpružený zetor,tak není co řešit,budu přece v traktoru sedet cely den a kupuju ho pro sebe,pokud bych ale jezdil málo a rozdíl mezi zetorem a něčím s odpruženou nápravou by byl pul mega,tak jdu radsi do zetoru,ale kazdopadne forterru
tak to ja zase proti zetorum nejsem,pokud bych chtel traktor do 100k tak bych asi nic jineho nekoupil,na te nasi proxime je 2000mth,a traktor jede bez problemu.samozrejme ze jsem slysel hodne spatnych nazoru na zetora,jaky to je zly traktor,ale myslim ze tam je spis problem v obsluze.nad 100k uz to je o necem jinem
jaka jednotka?funguje to tak,ze leasingovce ty procenta zadotujou z casti vyrobce a z casti prodejce,ale samozrejme kupujes za cenikovou cenu,jak ti daji vyraznejsi slevu tak nemuzes cekat nulove navyseni,a krome toho se da i nulova akontace,ale myslim ze toto musi fungovat i u vas,např. u firmy Toko
- lukas....1
-
Teď trochu odbočim, ale nevim kam to jinak napsat. Sundaváte z traktorů, který v zimě prakticky nic nedělaj přední závaží???
Re: Nutnost odpruzenia prednej napravy ci len luxus
tu otázku jsi špatně položil ale odpovím ti NENÍ TO NUTNOSTmaclos píše:Nutnost odpruzenia prednej napravy ci len luxus

- Jan Sedlák
Odpružená náprava - lepší kontakt kol s půdou, lepší přenos síly. Potom pohodlí a pak luxus. Není to z prospektu ani nikde vyčteny. Podívejte se na traktor bez a s. při práci na poli.
• Stránka 1 z 2 • 1, 2