Plná palba
• Stránka 1 z 1
Plná palba
Chtel bych se zeptat co si myslite o tom když traktor(case magnum) v plné výbavě ma kabinu v kůži(myslim tim volant, sedacku blatniky, a ze v zakladni vybave nejsou xenonová svelta kdyz s tim ora taky v noci ale jsou za príplatky
- Ondřej Novák
-
Plná palba není nikdy plná... To platí u aut stejně jako u traktorů a vždycky se najde něco co se dá dokoupit. Že to sou zrovna xenony? proč ne? Jindy je to třeba závaží, širší gumy a podobně...
Když osladit, tak Crystalem...
Ondřej Novák píše:Plná palba není nikdy plná... To platí u aut stejně jako u traktorů a vždycky se najde něco co se dá dokoupit. Že to sou zrovna xenony? proč ne? Jindy je to třeba závaží, širší gumy a podobně...
hm..koukam ze jsem spatne napsal nadpis, ja jsem myslel co si myslite o tom kdyz ma traktor v plne vybave i kozenou sedacku blatniky, volant??a ze xenony nejsou v zakladce
Vzdycky jsem obdivoval kluky co i v nakladaci na hnuj meli tak nasminkovano, ze mohli jist z podlahy. Zrovna dnes jsem si na sedmdesatku dal novy svetla. V noci uz jsem jezdil jedine po hmatu. To uz je blby. Ale kuzi do traktoru? To leda jezdit s nim jen na rande a do mesta. Podle me je traktor na praci a na rande pojedu na masine nebo autem. Nebo na koni:o)
Kupec, řezník a sedlák v jedné osobě
- Ondřej Novák
-
Máš recht, já mám kůži ve feldě a v zimě bych řekl, že je to lepší než textil, ale v létě je to peklo... 

Když osladit, tak Crystalem...
• Stránka 1 z 1