Case, New Holand nebo John Deere?
• Stránka 1 z 1
Case, New Holand nebo John Deere?
Zdravim. Zvažuju nákup modelu JXU, TLA nebo JD 5020. Výkon 90-100 koní, chci na to dát čelnák, taky ještě nevim jestli QUIKE, TRIMA nebo HUMPOLEC. Je to hodně o ceně, protože mi nabízí JX1100U s nakladačem CASE (je to přebarvenej STOOL) v akci za 1,2 mil. Já bych vzal nejradši JD, ale dát za 5820 1,4 mil. je hodně přehnaný. Jak by ste se rozhodli vy? Máte nějaký zkušenosti s těmahle modelama? Jak třeba spotřeba, spolehlivost, atd. Díky moc za odpovědi.
Švagr má JD 5720 a je s ním moc spokojenej, i s přípravou na čelní nakladač milion deset tisíc, já mám JD 6420 SE taky absolutně bez problému milion stopadesát tisíc, kámoš vedle v dědině taky JD 6420 SE s čelním nakladačem JD 633, taky spokojenost, zatím žádný problémy. Tak nevím že by JD 5820 stál teď o tolik víc, nesmíš jim kejvnout hned na první cenovou nabídku. Tady u nás v okolí jezdí dost JD a myslím podle vlastních zkušeností že jsou to hodně spolehlivý traktory, ať na polu nebo v lese.
No to já vim taky, že NH a Case je to samí, jezdil sem na školení do AGROTECU. Ale po pravdě zrovna tenhle malý model se mi víc líbí v provedení Case. Na stránkách http://www.agrics.cz/modely/?rada=33 je nový model traktoru CS s motorem SISU. Má super výbavu, ale cena bude taky někde jinde. Na toho JD sem se ptal jen orientačně na Živitelce a je mi jasný, že by šli s cenou dolů, jako všichni co chtěj prodávat... U NH se mi moc nelíbí provedení tý střechy, jinak ujde. Co spotřeba? Slýchávam, že to dost papá..
tady kamarád od vedle měl NH TL90 s čelni a odešel mu celej předek náprava atd..teď má už dva roky JD 5020 taky s čelňákem quicke a chodí dobře. Co jsem u něho viděl tak se s tim rozhodně nemazlí trhá s tim podestýlky,ohrnuje obilí,sváží balíky.komplet s tim dělá pícniny.Ročně nadělá tak 600mth.Rozhodně bych šel do JD ikdyž je tam úplně jiná cena.Ale kdybys to chtěl jen tak na balíky a někdy ohrnou hnuj tak bych se nebal ani NH.
maclos píše:neznalek píše:na pokud vim, tak nakladače JD vyrábí humpolec, jen to barvi nazeleno
No tak takúto kravinu som už dávno nepočul![]()
Vyrábajú sa vo francúzsku a ak tam je Humpolec tak v poho

zemědělství není práce, ale styl života
- Vaclav UPZT
V ZZN Pardubice je vcelku zajímavá nabídka JX1100U s čelním nakladačem s cenou pod milion.
Letos se jich prodalo dost a zatím jsme jen měnili filty a oleje.
http://www.zzn.cz/?_core_cnt_SetActiveGroup=1416
Letos se jich prodalo dost a zatím jsme jen měnili filty a oleje.
http://www.zzn.cz/?_core_cnt_SetActiveGroup=1416
- Marek Fikejs
-
maclos píše:neznalek píše:na pokud vim, tak nakladače JD vyrábí humpolec, jen to barvi nazeleno
No tak takúto kravinu som už dávno nepočul![]()
Vyrábajú sa vo francúzsku a ak tam je Humpolec tak v poho
Teď jsem si toho všimnul! To je ale pěkná blbost, že pro JD čelní nakladače vyrábí Humpolec. Fabrika na čelní nakladače, mj. i lisy, mačkače se nachází ve Francii Arc les Gray.
- Marek Fikejs
-
CASE JX nebo JXU
Někde jsem slyšel, že jeden z těchto modelů se vyrábí v Turecku, ale nevím který a zde je to pravda. Víte někdo více? Resp. jaký je mezi nimi rozdíl?
- lukasbranka1
-
sel bych do jd ale s tou cenou je to hodne jezdim 6420 skoro plne vybave byl uplne novy s nemecka stal pod 1,5 milpodle ne 5020musi byt levnejsi
- Vaclav UPZT
Re:
pepís píše:nepřemýšlej a vol case ih "teda jestli máš blízko servis " case dělá v Santvalentinu v rakousku aholand v Bazildonu v aglii ale koncepčně jeto stejný a do čelnáku to pasuje nejlíp
Jesy je v Italií(TL,JX,JXU)

• Stránka 1 z 1