Nastavenie predstreku motora Lombardíni

Nastavenie predstreku motora Lombardíni

Příspěvekod Jozef » 26 říj 2007 18:43

Mám malotraktor Tomo Vinkovič s motorom Lombardini LDA 100. Potreboval by som poradiť ,ako nastaviť predstrek paliva v tomto motore. Nastavovali ste to už niekto? Sú tam body ,ale neviem či mám mať nahodenú trysku keď ich zameriavam ,alebo len sledovať kedy vychádza nafta z trubky.V literatúre sa uvádza nejaký zkoušeč pro pokročilou injekci šek,aspoň podľa prekladu a neviem čo použiť namiesto neho.Z trysky vystrekuje neskôr nafta,ako keď ju zhodím a pozerám kedy začne vytekať z trubky.Ako sa to robí,prípadne aj u iných dízlov,malo by byť to isté akurát prestavovanie sa asi robí rozdielne,tu sa vyhadzujú,alebo pridávajú podložky pod vstekovacie čerpadlo. :?:
Jozef

Příspěvekod Hecik » 28 říj 2007 12:06

Dělá se tu přípravkem,který se namontuje místo trysky,je skleněný a vněm je trochu nafty , při otáčení motorem začne čerpadlo dávat naftu tak se začne hýbat hladina v té baňce a to by měl být počátek vstřiku.Tento motor LDA 100 má počátek vstřiku 20stupňů před horní úvratí.Ale udělal jsem to i bez tohoto přípravku,pouze podle sluchu s kolegou motorářem.Nesmí ten motor moc klepat-mě klepal tak jsem přidával podložky a teď cvrnknu a běží a nekouří pouze když je studený než se trochu ohřeje.Poslal jsem už kontakt na mě přes skype.Nashledanou.

Re: Nastavenie predstreku motora Lombardíni

Příspěvekod pitrs » 26 srp 2009 21:23

mě startuje perfektně, ale když prudce přidám tak si zahulí

Re: Nastavenie predstreku motora Lombardíni

Příspěvekod wladimiro171 » 06 led 2011 22:20

Aký máťe postup pri nastavovaní motora 4ld705?Dakujem za radu.

Zpět na Všeobecná diskuze