Naviják do tříbodového závěsu !
• Stránka 1 z 1
- Standa 7745
Naviják do tříbodového závěsu !
Zdarec lidi !
Chtěl bych si koupit naviják do tříbodového závěsu se závěsem pro vlečku (5t-7t). Mám Zetor 7745 Tunis a potřeboval bych naviják . Jelikož Zetůrka využívám i při jiných činnostech ( na poli ... atd.) ,tak na něj nechci dávat naviják natvrdo ! Jestli někdo má rady nebo zkušenosti jaký naviják koupit , tak sem s nimi !
Díííky Standa

Díííky Standa
Ja mam domarobený navijak zo Zilla vyšiel ma na 15 tis sk. Som s nám spokojný aj ked neni tovarenský a ako farmarsky navijak mi postačuje. Samozrejme profi to neni. Dobre navijaky su aj od Igland. čo sa týka tych ramien tak som nespozoroval nejake problémy s nimi samozrejme treba taha čo najkolmejšie k bremenu a nie aby si to natahoval bokom. Zalezi od konštrukcie navijaku ja som konštruoval tak aby ked ho pustim na zem a začnem tahat tak nedvihal traktor na zadne kola ale bol zaryty v zemi a stal sám na sebe.
Zetor 5245 r.v 1987
Re: Naviják do tříbodového závěsu !
Navijak UNIFOREST 50E konečne v nasadení
nie je to žiadna sláva , ale na zbieranie vývratov nemá chybu zapriahnutý za majorom. V porovnaní s navijakom zo Zilu, kde bolo jedinou poistkou 16 mm lano je to iba hračka. Agátový vývrat priemeru cca 45 cm musel z jarku v troch kusoch, ale z toho boli 4 priestorové metre
Pásová brzda a trecia spojka zamedzí akémukoľvek preťaženiu takže silný traktor je zbytočný.

- halagacka1
Re: Naviják do tříbodového závěsu !
Ahojte povodne som chcel robit navijak na moju 5611 do trojbodu nakoniec som sa rozhodol to tam dat na pevno je ho predsa treba stale ostava to uz len natriet a dorobit vzperu co nato hovorite kurna tu sa neda dat obrazok 

• Stránka 1 z 1