cena nového traktoru
• Stránka 1 z 1
cena nového traktoru
Chtě bych se zeptat, jestli někdo máte přehled o cenách nových traktorů. Chci koupit traktor kolem 120-ti koní, v mém okolí je prodejce john deere a cena 6630 standart je okolo 1,4 mil.
Chtěl jsem john deere, ale cena je hodně důležitý ukazatel.
Z dalších traktorů by mě zajímal massey, case, nebo new holand.¨
Fendt je asi nepřipadá v úvahu-cena je asi úplně někde jinde.
Díky za odpověd.
Popř. který traktor je podle Vás lepší a proč?
Díky za odpověd.
ja.zeze píše:Tak jistotu samozřejmě nemám, ale musíš si trochu věřit. Otec hospodaří a já bych měl pokračovat, tak si myslím, že bych uspět snad mohl. ikdyž nenavazuji přímo na 1.3.3.
však ja ti to přeju, sam chci do tři let žádat na stavbu stáje, ale iluze si nedělám...nekdy me prekvapuje jak jsou nekteri skalopevne presvedčeni o tom, že dotaci dostanou a pak pláčou na rozlitym mlíkem

Tak to víš, že mě to zajímá, dej to buď sem nebo mi to můžeš poslat na jar.zezula@seznam.cz On by mi samozřejmě stačil i menší traktor, ale chci kolem 120-ti koní, abych mohl tahat nářadí co ted tahame se SAME silver DT 160 aby práce lépe ubývala. Když nevyjdou dotace tak to jistí Z 120 45
Ale musím doufat,že to vyjde. ono sehnat nějaký hektar půdy je u nás ohromný problém. sám budu mít jen 15ha. Chtěl bych 30, ale to asi nehrozí. Výpovědní lhůty u družstev jsou 5 let a stejně se k tomu jen tak nedostaneš. nikdo to družstvu nesebere, aby to dal zrovna tobě, to je problém!

- Vaclav UPZT
Re: cena nového traktoru
ja.zeze píše:Chtě bych se zeptat, jestli někdo máte přehled o cenách nových traktorů. Chci koupit traktor kolem 120-ti koní, v mém okolí je prodejce john deere a cena 6630 standart je okolo 1,4 mil.
Díky za odpověd.
U nás soused si koupil Maxxum 115 Multicontroler za 1,2mega a platí to nějak přes komodity.Nevím zda-li nekupoval v akci,ale je novej a má pěknou prostornou a odpruženou kabinu,souvraťovku a automat/manuál řazení silnice/pole.Docela pěknej kocourek.
- Majkl.fiat
neznalek: Můžeš mi prosímtě taky poslat ty ceníky traktorů na majkl.fiat@seznam.cz Dík.
• Stránka 1 z 1