Traktor z United Kingdom
• Stránka 1 z 1
Traktor z United Kingdom
Zdar klucí. Nevíte jak je to s placením cla? Našel jsem si ve Velky Británii traktor, tak se chci zeptat, zda nekdo nemáte zkušenost s dovozem a hlavne se clem. Díky za odpověd. 

Comment by Pisis
Re: Traktor z United Kingdom
clo v rámci celní unie? Ale no tak 
To bejvávalo. Clo se platí pouze v místě vpuštění na jednotný trh, viz. http://ec.europa.eu/ceskarepublika/info ... 202_cs.htm
Akorát DPH zůstalo, v podstatě si ho vyrovnáš z GB a kdybys to u nás prodal, zaplatíš naši sazbu.

To bejvávalo. Clo se platí pouze v místě vpuštění na jednotný trh, viz. http://ec.europa.eu/ceskarepublika/info ... 202_cs.htm
Akorát DPH zůstalo, v podstatě si ho vyrovnáš z GB a kdybys to u nás prodal, zaplatíš naši sazbu.
Každý pokrok jde pomalu,ale ani Řím nepostavili přes noc!
Pokud jsi plátce DPH tady, o DPH se nezajímáš... Pokud ne, platíš přímo v Anglii. Pak jen sehnat dopravu a můžeš se těšit. Pozor na olejové brzdy. V Anglii snad není nic, co by mělo vzduchové brzdy...Někdy je lepší se na to zaletět podívat (pokud to není něco za pár korun, kde se to možná vyplatí "risknout")
no ono je to takto: http://trequipments.net/farm.php ceny traktoru kolem 8000 euro. Je to nějaké divné! A to jeste pisou ze v cene je doprava i DPH. Nechce se mi tomu věřit. Tak s nima jednam přes email, uvidim co napíšou. Aby to nebyly podvodníci, za takovéhle směšné ceny jsem traktory jeste nevidel.... 

Comment by Pisis
pokud jseš plátce DPH, zajímáš se o DPH vždycky. Buďto ti ho odečtou u nich nebo si ho vrátíš zde, proto tam ta kolonka plnění z jiného členského státu snad je.
Jestli přemýšlíš o tom, že někam pošleš peníze a budeš čekat, že ti přijede traktor, tak jsi příliš velký optimista. Nic proti, ale to je risk jak blázen a i když ti pošlou smlouvy atd, mohou být vesele falešné. Jak píše kolega, rozum do hrsti, svačinu do kapsy a hurá do Británie osobně.
Jestli přemýšlíš o tom, že někam pošleš peníze a budeš čekat, že ti přijede traktor, tak jsi příliš velký optimista. Nic proti, ale to je risk jak blázen a i když ti pošlou smlouvy atd, mohou být vesele falešné. Jak píše kolega, rozum do hrsti, svačinu do kapsy a hurá do Británie osobně.

- Lukáš Tříska
http://www.ksplant.cz/ od tohohle chlapíka jsem před pár měsíci koupil Z 9540 , tahá traktory z Anglie, zkus se snim třeba nějak dohodnout . Má svoje auto , kterým vozí nové zetory do anglie a zpátky tahá použité.
síla sílu zmáhá
tohle už má smysl, protože tvůj obchodní partner je v čr, je dohledatelná jeho existence, registrace, veškeré smlouvy podléhají našemu právu a jurisdikci. To jen tak na okraj.
Z Anglie se dá dovézt kde co pomocí vytěžování kamionů, stačí se dohodnout se spedicí. Jenže to chce někoho v UK. Zaplatit naložit.
Z Anglie se dá dovézt kde co pomocí vytěžování kamionů, stačí se dohodnout se spedicí. Jenže to chce někoho v UK. Zaplatit naložit.
To jo no. Ale ted jde o to, jestli se tomu vubec dá věřit, za takové ceny. Jsou až směšné. a co jsem koukal do na anglické inzerce, tak jde vsechno cenove skoro jako u nas. (kolem 700 000,-Kč) a tady ta firma nabízí 3leté traktory do 200 000,-Kč.
Comment by Pisis
Tak jsem se na to koukal a opravdu velice zajímavé ceny....Domluv se po netu, kde ten ansámbl mají. Pokud máš čas, kup letenku, půjč auto s pravostranným řízením, pokud nevládněš angličtinou, přibal tlumočníka... Pokud koupíš, opravdu se to dostane k tobě na dvůr, dej vědět a já koupím dost z toho ostatního... A teď vážně. Buď je to podvod nebo charita... Při takových cenách bych byl opravdu hodně opatrný...Nic předem a pokud bych koupil peníze s sebou, zaplatit hotově, co nejrychleji to buchnout na kamion... V Anglii či Irsku se dá dobře nakoupit, ale za tyto ceny pro koncové zákazníky jsem to opravdu neviděl.
JCB 3CX za 120tis. Kč když doprava je tak 15-20 ať nežeru je humorné, u nás jako vrak!!!! nejsou pod čtvrt mega. Pár let starej JD za to samé....blbost. Opravdu opatrně, ceny tam nižší jsou,ale neřekl bych že o tolik! A koupit stroj který fyzicky nezkusíš je nesmysl.
právě je mi to taky divný. Uvidíme co budou psát přes ty emaily. Napssal jsem jim jakou mam zaruku ze mi traktor poslou kdyz jim zaplatim a zatim neodepsali...ale nemam v planu neco platit. Jen jsem na to narazil tak se ptam jestli s tim nekdo mate zkusenost 

Comment by Pisis
Zdarec,tak na tohle si dej pořádný pozor jeden můj známý poslal zálohu 80t ,že mu traktor dopraví domů nemá traktor ani peníze
když jsme mu říkali ,že to jsou podvodníci tak se nám vysmál.
Takže na co si nesáhneš nekupuj!!!

Na těch stránkách není jediný kontakt, pouze přes formulář... není sídlo firmy, registrace v Anglii. Bude to podobné, jako byly podvody na serverech s autama, motorkama atd. Úplně stejný mail, jak jim máš zaplatit zálohu, pošlou ti auto v krabici ty si ho vyzkoušíš, pak jim to doplatíš...
A prý se našlo i dost id..tú, kteří jim to poslali. Vždyť povozit se třeba Porsche Boxster za 3000 eur a pak ho za tržní cenu prodat...nekupte to.

že by podvodníci stejní jako v předchozím případě?
Není nikomu divné, že chtějí platbu předem a na traktor se ani nemůžete dojet podívat?
Není nikomu divné, že chtějí platbu předem a na traktor se ani nemůžete dojet podívat?

"Pokud se jednou ve vesmíru najde inteligentní život, pevně doufám, že to bude na Zemi."
A.C. Clarke
A.C. Clarke
- Robert1224
Jo jo napsal jsem jim že přijedu osobně a zaplatím potom a je šlus.
- lukasbranka1
-
stroju z anglie se u nas prodalo dost fakt pekne stroje traktory pod 1000mth skoro nove nevim kde na ne chodi nasi majitele
hydraulicke brzdy neni problem dodelavame kompresory brzdy atd .prehazuje se znacka majak z prava do leva
vystup na hydraulice brzdy zustane mrtvy a nebo se pouzije jako ovladaci pro vzduch.brzdy jedno je jiste nevim proc nekdo proda 8320R s 900MTH a igelitem na sedace v uplne plne palbe co jsem kdy videl kozeny volant sedacka xenony handsfree blutot
bacha v nagli neznaji jiny zaves nez agro hak
hydraulicke brzdy neni problem dodelavame kompresory brzdy atd .prehazuje se znacka majak z prava do leva
vystup na hydraulice brzdy zustane mrtvy a nebo se pouzije jako ovladaci pro vzduch.brzdy jedno je jiste nevim proc nekdo proda 8320R s 900MTH a igelitem na sedace v uplne plne palbe co jsem kdy videl kozeny volant sedacka xenony handsfree blutot
bacha v nagli neznaji jiny zaves nez agro hak
Když sem tam kouknu na nějaký ten odkaz, připadá mi, že nových Zetorů se v Anglii prodává opravdu hodně. Jsou s nima ti farmáři tak nespokojení nebo za to můžou dotační programy? Nebo jsem úplně vedle?
Ocelák a Konkor, nejlepší kámoši!
• Stránka 1 z 1