zahraniční traktory

zahraniční traktory

Příspěvekod radomilus » 03 črc 2011 09:21

Zetory se dají sehnat do 100tis. uplně v pohodě a je jich velký výběr tak mě tak napadlo jestli se dají sehnat nějaké zahraniční traktory. Jako např. starší massey ferguson, john deere, deutz fahr atd.. a jestli se na ně vyrábí stále náhradní díli jako na zetory. Ptám se protože známej chce starší traktor na 25ha i bez předku. A tak řikal že zetor má každy tak že by rači jinou značku. Jestli někdo zná nějakou stránku kde jsou na prodej jako je bazos jenom s zahraničními traktory.

Re: zahraniční traktory

Příspěvekod bold » 03 črc 2011 09:40

spíš se zamysli proč má zetora každý........levné ND, dostupnost ND,jednoduchost oprav.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet

Příspěvekod michal003 » 04 črc 2011 14:41

http://www.agriaffaires.cz veľmi dobrý bazár poľnohospodárskych strojov. Ohľadne ND na John Deere - mám pocit, že diely na radu traktorov 4x55 by si mal zohnať ešte u dealera, ale s istotou to neviem
Keď stroj, tak JOHN DEERE

Příspěvekod lukasbranka1 » 19 srp 2011 06:00

co se tyce dilo tak na JD jsou stale veskere dilenske prirucky i katalogy dilu obednavaji se normalne jako na soucasnost akorat nekdy prijdou pozdeji protoze jdou ze statu nebo cina atd proste z mist kde jeste jezdi a pokud chces dil ktery fakt nikde neni tak ti ho JD proste vyrobi samozdrejme ne za dva dny ale je to mozne dalsi variantou jsou nahrady treba vika prevodovek na 8xxx mi prijdou v mladsim provedeni nez puvodne byly je tam nekolik zmen ale na funkci to nema zadny vliv
nejstarsi stroj mame veterana 2020 z roku 1969 dily se objednaly a jezdi ted uz jen jako maskot

Příspěvekod radomilus » 20 srp 2011 10:15

michal003 píše:http://www.agriaffaires.cz veľmi dobrý bazár poľnohospodárskych strojov. Ohľadne ND na John Deere - mám pocit, že diely na radu traktorov 4x55 by si mal zohnať ešte u dealera, ale s istotou to neviem

na této stránce se mi zdají ty traktory trochu předraženy vyděl jsem tam supra v dezolátnim stavu s polska za 80tis tak se mě to tam zdá trochu dost drahy celkově

Zpět na Všeobecná diskuze