Nejlepší design
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
- Kuba Medera
-
pro mě je to : 1. John Deere 8030
2. Fendt 936
3. JCB Fastrac 8250
4.Case IH magnum 310
5. TG a novej NH 8000
2. Fendt 936
3. JCB Fastrac 8250
4.Case IH magnum 310
5. TG a novej NH 8000
- Zdenek Krones
desing
pro mě jako řidiče johnů je to JD7820 pak 8520 a na třetim mistě je konkurenční CASE 310
- Jan Sedlák
Tak pak třeba ŠT 180 nebo Kirovce. tam neni disajn tak co?
proč by traktor nebo kombajn nemohl vypadat hezky, musí být práce pořád viděna jako tvrdá, těžká nesmyslná se škaredym traktorem, na který se každý dívá jako na hnusný smradlavý traktor od hnoje? pak to bude přispívat k takovému kritickému pohledu veřejnosti na zemedělství.
proč by traktor nebo kombajn nemohl vypadat hezky, musí být práce pořád viděna jako tvrdá, těžká nesmyslná se škaredym traktorem, na který se každý dívá jako na hnusný smradlavý traktor od hnoje? pak to bude přispívat k takovému kritickému pohledu veřejnosti na zemedělství.
On se ten negativní pohled na zemědělství bere asi trošku někde jinde! To když vyjedete i se supermoderním traktorem na silnici z rozbláceného pole, kam jste ten hnůj vezli, a naděláte tam takovej ten lepkavej marast! To je pošušnáníčo!! Aspoň mě osobně je pak jedno, že je to marast od super moderního stroje!!!
- Jan Sedlák
jo to je pravda.
Ale to už chce to myšlení člověka co v tom traktoru sedí. A co chceš kolikrát udělat? oškrabat kola, to ano. Jo ale stejně opadne neco na cestě. a tohle sem nepatří ať zase nedostanu po ťapkách.
Ale to už chce to myšlení člověka co v tom traktoru sedí. A co chceš kolikrát udělat? oškrabat kola, to ano. Jo ale stejně opadne neco na cestě. a tohle sem nepatří ať zase nedostanu po ťapkách.
- Zdenek Srytr
Pro mě je to NEW HOLLAND TG.To je stroj,který nemá konkurenci,co se designu týče.Nezlobte se chlapi.Tohle dílo se podařilo.
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4