JCB Fastrac
- Jan Sedlák
Na Slovensku už jsou dva
Byl tam jeden od podzimu už
Byl tam ukázkově a zůstal tam u toho soukromníka. Oral s velkým pluhem, 6 radličným. Kdyby chtěl nekdo zase namítat že to nejde

- Návštěvník
Tak jsem konečně viděl nového Fastracka ve čtvrtek jel do ARW Červená Voda a v pátek tam byla předváděčka, byl na ní bratranec co jezdí s 3220 a říkal , že se to ježdění s ním vůbec nedá srovnat. Je tam variopřevodovka s Fendu jízda prostě super žádné řazení . Doufám, že v pondělí se možná objeví i u nás, ale vzhledem k tomu že tady opět začíná sněhová kalamita s toho asi nic nebude. Já jsem ho viděl jet po cestě asi na deset metrů super zážitek. jarmil
- Jan Sedlák
Jak mají u nového vyřešeny zadní odpružení, je to stejné nebo postavené na větší zatížení? Tak aby když ho zapřahnu do pořádné secí mašiny se nenakláněl dozadu jako při zatížení ty starší.
- Návštěvník
Tak to nevím ale zadní závěs je na deset tun, ta zadní náprava je celkově silnější a jsou i větší kola bratranec říkal, že je daleko lepší výhled na celý zadek včetně ramen a podle všeho bude už daleko lepší do polních prací. Starší fastracky nebyly moc dobré hlavně do oračky, jestli to bude opravdu tak, tak jeleni budou mít opravdu těžkou konkurenci.
- Jan Sedlák
Má i víc motor dopředu není tak? Když bude v předu závaží tak bude mít i možná dobry rozložení hmotnosti takže by mohl mít dobry tahovy vlastnosti. A když to má jít do budoucnosti až na 300 koní tak to bude dělo. A nejen JD ale i Fendt bude mít konkurenci. Vzhledem k jeho ceně...
- Jan Sedlák
Jsou tam kardany. Krátky ale jsou.
Kamoš měl tenkrát Fastraca a urval se kardan na tom přesekal neco, hadice od brzd a traktor začal hořet, pak shořel na uhel.
Kamoš měl tenkrát Fastraca a urval se kardan na tom přesekal neco, hadice od brzd a traktor začal hořet, pak shořel na uhel.
Fastrac má kardany, předloni bratrankovi uletěl přední, rozbil všechno kolem sebe, bylo to při jízdě s kopce a škoda byla celkem dost velká. Taky mám doma fotky z loňské bouračky kdy pražský pepík s kamionem v zatáčce smetl fastraca s titanem jsou tam krásně vidět i ty kardany, pokud by měl někdo o fotečky zájem ať se mi ozve. jarmil
já si to myslel, my máme taky přesně tenhle ten typ....a do orby to bych ho rozhodně nedával není na to stavěný u nás s ním jenom
v dopravě...
v dopravě...
Naposledy upravil riderstan dne 21 črc 2006 21:42, celkově upraveno 1