JCB Fastrac
zatím první fastrak co sem kdy viděl pro práci v lese http://www.agrartechnik-im-einsatz.de/d ... e&id=38967 ale nevím jak moc je to použitelné.
Řekl sem do žní, je po žních. Zítra s ním jedu naposled.
- Vojtěch Rada
-
možná TOKO se moc nestará o staré typy ale jinak si myslím že je to nejlepší servis v republice s nejlepším přístupem. Aspoň podle svých zkušeností.
- Návštěvník
Re: JCB Fastrac
NEJLEPSI STROJE JSOU ZETORY 16245 SUPER TURBO A NE TOKA TY STREPY TO RACI BUDU JEZDIT NA SKODOVCE180N
Nechápu jak můžete srovnávat fastraca se škodovkou, fastrac není do těžké práce vůbec a zvlášť první genarace...a když někdo prohlásí, že by raději jezdil se zetorem tak to je úplný konec...ono pohodlí mu asi nic neříká...vždyť jezdit s fastracem v dopravě to je krása a když se aspoň trochu šetří tak se to zase až tak nekazí..
cau prectisi co vonem pisu vod strany 8 a hned zmenis nazor jo nadopravu strci sechny traktory do kapsi ale na vorbu a na pripravu neni to je tak tahat nejakej kombinator skodovka ta je na vorbu a tesky prace stavena ja sni jezdim tak vim co rikam je to uz babicka ale furt jezdi bez problemu zeptejse riderstana voni ho maj taky
No nemusím sa pýtať, tu ich jazdí na jednom podniku do desať. Pred 4 rokmi som tam robil jednu prácu a mal som prístup v všetkým podkladom, teraz je tam kamoš mechanizátor tak mám info z prvej ruky.Díval som sa do poznámok ten najstarší je 1995-ka, sorry. Tu je zvykom robiť v zime poriadnu kontrolu na sezónu a potom to ide v pohode. Chvíľu to trvalo až sa to naučili nakoniec robili aj servis na Fastraky tak im to ide bez problémov na poli aj na ceste.
já jsem na toho Fastraka tehdy šel přímo ze škodovky,takže dělal tu samou práci místo ní,fakt je ten že ta první řada Fastraků byla hodně poruchová pokud zůstali v poli a taky že tehdy Tokáci slibovali hory doly kolik práce to zastane. Nám jej dodali s šestimetrovýma diskama a za něma měly být ještě camridge. během měsíce byly gumy o polovinu menší a disky se redukovaly na 4 metry a to jsme ty válce za ně ani nezapřáhly.
Fastraky jsou koncepčně skvělé traktory ale tehdy měl pan Kořínek velké oči a bohužel si tím odradil hodně zákazníků ..
Fastraky jsou koncepčně skvělé traktory ale tehdy měl pan Kořínek velké oči a bohužel si tím odradil hodně zákazníků ..
- Jan Sedlák
Když tak čtu tohle všechno.... První Fastraky byly poruchovy. To tenkrát byly na tom tak i Masseye, Fordy, Deutz Fahry. Nevychytany muchy. Je rozdíl jestli se použije na pole Fastrac 185 65 nebo 3220.... Fakt že tenkrát mělo Toko kompletní nabídku, a s tym pětiradličnym pluhem, co měly ten traktor jezdil docela dobře. Dokonce dělali jednu dobu i Vaderstaty ve 4 metrech, taky paráda. Druhá věc, ty Fastraky nebyly konstrukčně složity takže to nebylo na opravu tak hrozny. Pár případů jsem viděl a se 185 65 jsem taky párkrát jezdil.
Pokud si tady odradil někdo z Toka zákazníky něčím, tak to zcela jistě nebylo tím že byly Fastraky poruchovy, nebo měl velky oči na to že zvládnou to či ono ale za celou věcí bylo něco jinyho týkající se prodeje. Nehodí se to ale tady moc rozebírat.
Pokud si tady odradil někdo z Toka zákazníky něčím, tak to zcela jistě nebylo tím že byly Fastraky poruchovy, nebo měl velky oči na to že zvládnou to či ono ale za celou věcí bylo něco jinyho týkající se prodeje. Nehodí se to ale tady moc rozebírat.
tady unas nechtej o fastraku ani sliset kazdyho do toho naverbovali ze je to dobrej traktor kazdyho a sliselpo x letech jak se to sipe tak si tim vodradili lidi a proto ho nikdo nechce kdo siho ted koupi toho noveho tak ho ma na lehkou pripravu nebo na vodvos mi tady mame ten prvni typ v ciferu 4m tak se v tom krouti jak paragraf vubec to zanim cestuje jo a 5paterak pluh vobracak AGRNOM tak votom ani nemluvim a ted tady je secka FARMET 4,5 METRU A TY MA TAKY PLNY ZUBY
U nás ten Fastrak tahal cífery a v pohodě,nesený pětiradličný obracák Eberhard a taky v pohodě. Záleží taky hodně na podmínkách a na obsluze ..
Neříkám že ty nové jsou stejně špatné jako jejich předchůdci,slabá místa se vychytala a je to zase o něčem jiném. Problém tehdejší doby byl že Fastrak byl systémový nosič ale používal se jako polní tahač ..
Neříkám že ty nové jsou stejně špatné jako jejich předchůdci,slabá místa se vychytala a je to zase o něčem jiném. Problém tehdejší doby byl že Fastrak byl systémový nosič ale používal se jako polní tahač ..
- Jan Sedlák
Záleží jak kde asi. A taky kolik se s ním udělá. Na to aby oral 500ha tam v kuse celý podzim, to ne, ale mysleli to asi tak, že dostaneš od jedné firmy celý sortiment a celou technologii, poořeš tam sto ha, zaseješ krmny plodiny, pozev si na to sklízeč odveze si to fastrakem domu a těch sto ha zapodmitáš... Asi tak podle mé představy a jak jsem to pochopil. Problém byl v něčem jinym. Kdyby se měli dívat na to že se sype traktor, tak by dnes v ČR po té době byly jen dvě značky traktorů a nikdo jiný by neprodal ani jeden traktor. Ty problémy, kdy mělo TOKO prodaných hodně fastraků se netýkaly technické stránky ani tak ale spíš to bylo zaviněny něčím jiným.
- Návštěvník
to mas pravdu celej podzim by nedokazal orat to by kleknul a uz by dalsi sezonu nemoch jezdit jo to voni ti dodaj vsechno ale to ti vdrzi par sezon mi uz ho nechcem unas je hrozna puda to vis fastrak toho ma plny zuby chci videt ten novej ten ma koncaky jak v zadu mouchy mu snad vychitali tak uvidime tak uvudime