JCB Fastrac
- Vojtěch Rada
-
Fastrac je super. Máme jich devět a bez problémů, pouze jen kosmetické. Není nejlepší na těžké práce, ale i přes to má o třetinu měnší spotřebu než JD a je pohodlnější. Na lehké práce a setí je super. Doprava je bezkonkurenční, nelze měřit s náklaďákama, ale blíží se jim. U nás nejlepší natočí i 3500Mth za rok a při tom najedou k 50 000km. Pneu dorbrý, chlapi maximálně spokojeni, využití maximální atd. Jenom samý klady.
- Vojtěch Rada
-
Taháme Great Plainse o záběru 7,5m myslím si, že je jedinej v republice(je vyfocenej v mé galerii na farmwebu) a Kinze dvanácti-řádek
Už představili 8250 na českych polích!! Už je to jen otázkou času kdy se bude prodávvat. Povídá se že už může do těžkých polních prací
Naposledy upravil Karel dne 21 lis 2005 19:50, celkově upraveno 1
Řekl sem do žní, je po žních. Zítra s ním jedu naposled.
- Vojtěch Rada
-
JCB Fastrac 8250 už jezdil na českých polích dlouhou dobu, v řádě měsíců možná i roků. Byl ve zkoušení v jednom nejmenovaném podniku řekněme na moravě. Nebylo by vhodné říkat více. Příjde na trh do poloviny roku 2006. Věřím, že co nejdřív s nim firma TOKO uskuteční nějakou TOUR. Už se těším. Myslím si, že to bude takovej malej začátek konce zeleného jelena v Čechách a na Moravě. Pro informaci má v polních pracích o jednu třetinu menší spotřebu než srovnatelnej JD.
- Vojtěch Rada
-
TOKO je jedna z nejlepších dealerů v republice. Vím, že o každého zákazníka se starají jak v peřince. Přijedou klidně i o půl noci. A pan Kořínek je super technolog a ekonom. Poslouchat jeho přednášky či rozhovory je velmi velmi zajímavé.
jcb 3220
Letosní sezona s jcb 3220 se senážním vozem Krone byla první a dost dobra proti staré 180 ma 220 kobylek ale chytrý motor a ten bohužel bez zatěže pustí jen 180, teprve až má něco za sebou pustí motor na 220 jinak jsem tu poprvé a fastrac je po sedmi sezonách super traktor ale bohužel můj sen je fendt 936
Najprv by si mali ujasniť ako chcú pôdu obrábať, donedávna hodne toho orali, pod akúsi trávu orali ešte v apríli "dubnu". Na jeseň zase väčšinu bezorebne. Teraz sa tam dosť ludí vo vedení pomenilo, peniaze tam podľa mňa dotiahli chlapi z Agro-Kustry, za to sa kupovala technika, robili sa služby absolútne všade, výsledok je strata......
Fastrac 250 to asi nebude, no som si istý že ho budú skúšať.
Fastrac 250 to asi nebude, no som si istý že ho budú skúšať.
Naposledy upravil Miro dne 20 dub 2007 21:23, celkově upraveno 1
- honza 2
Jsem z Jeseníku ale ty prodejce z ARW Červená Voda moc neznám spíš se potkáváme s mechaniky.V ARW mají asi čtyři JCB ale tady vůbec nejezdí mají je všechny ve službách po celé republice s Titanama a s návěsy Flieg ale celkem maji techniky hodně a le jak říkam tady skoro nejezdí na jaře vyjedou a vrací se v zimě, kamoš tam s jedním jezdí a zrovna teď jezdí s třicetitunovým Fliegem v cukrovaru v Mladé Boleslavi. Naše JCB už spinkají v hale a čekají na další sezonu.
- Jan Sedlák
Tak to jo, předloni se to rýsovalo že jsem tam měl s tym jezdit, pak z toho sešlo bohužel. Vy máte taky Fastrac, kolik jich máte?
- Jan Sedlák
Co s nimi taháte? S tym 30tunovym návěsem jezdit za takovym tahačem musi byt o držku. To bych měl i strach.
- Jan Sedlák
Neviděli ste někde Fastrac při práci se secími stroji, nářadím na přípravu půdy, zejména kompaktory? Zajímalo by mě jak se vypořádá s GreatPlainem o záběru 6m nebo 8 - 12 řádkovým secím strojem JD nebo Kinze? Příp nemáte ho nafoceného ještě někdo? Viděl sem Vojtovy fota s n GP, ale chtěl bych ho vidět i s kinzákem.
Děkuji
Děkuji
- Vojtěch Rada
-
Zvládá to v pohodě. Je to Fastrac 3220, což je plně dostačující. Když jsem s traktoristou počítal spotřebu tak se pohybuje někde okolo 4l/ha, což je úplně super. Kinze nemá žádný odpor a váhu oproti Great Plains. Už teď se teším na fotky.