JCB Fastrac
- Jan Sedlák
Tak to je super výsledek. Ve Slavkově v podniku mají svého JD MaxEmerge 8 řádků za 8200, dosahují 8 - 11l/ha. Takže to Fastrac zvládne v pohodě. Jo, ještě s dvoumontážemi?
Diky
Diky
- Vojtěch Rada
-
To je potvrzený že Fastrac mají o třetinu menší spotřebu v polních pracích než JD.
Jo má dvojmontáže, jen na zadních.
Jo má dvojmontáže, jen na zadních.
- Jan Sedlák
Ten už nastává. Není to ono poslední dobou. Tady na Hané dělá poslední dobou úspěch New Holland s TG, od jara letošního je jich prodaných víc než jelenů. Ani Case ale moc nezabodoval s prodejem, zato Massey tady prodal dost traktorů. Kamarád měl taky Fastraca, 185 65, takže sem s ním taky jezdil, navíc mám nabídku ještě odjinud. Jinak ale ten 185 65 už nejezdí, tenkrát zhořel na uhel.
- Jan Sedlák
Massey je levnější. Je to dany tady tím, že tu působí jako dealer p.Bureš, který to má vyzkoušeny tak akorát aby to šlo a celkem je úspěch. Jak použity tak i novy. Sám vzal 8480 na jaře, pak koupil soukromník 3690 co měla 10000mth, jeho kolega vzal 6450, ještě jeden soukromník koupil menšího a Zepus Pustiměř koupili 8470ku. To vše během jara. John Deere se tady neprodal vůbec, jediný co vím tak šel v létě do Hroznové Lhoty, a něco plánoval Šebesta v Měrovicích, 7820ku. Jinak kdo se podílel na prodeji JD tak byl Lukrom, a to kupoval pro sebe. Rostěnice nevzali ani jednoho, na prostějovsku akorát Cropagro vzalo 8520. To je asi všechno, New Hollandy vím jen počet ale nevím přesně kde. Navíc to nebudu uvádět protože by mohlo jít o zkreslující informace. V kombajnech bodoval Claas a new Holland. JD tady na Hané nic, jenom Lukrom STSku, a to do Jankovic pro sebe.
- Jan Sedlák
Myslíš? Pokud budu vědět tak ti poradim. Spíš ale vím o strojích co jsou takové obyčejné. Sám bych se chtěl podívat na CR a AFX, ty sem ještě neviděl.
- milcamechos
to jan Sedlák:
Tak kdyby ses chtěl podívat na "neobyčejné" stroje jako sou mlátičky AFX8010 tak můžeš navštívit Hustopeče a to kdykoliv. Kombajny jsou dále u Kolína, v Mělníku a v Havlíčkově Brodě - tento kombajn jezdil i ve službách vedle Rostěnic - myslím v Málkovicích.
A ještě jedna poznámka - Víme jaký sou kombajny JD, tak mě řekni, proč sou hned za NH na třetím místě s 30 prodanýma kombajnama,když u vás si třeba koupili jen tu 1 STSku.
Milan
Tak kdyby ses chtěl podívat na "neobyčejné" stroje jako sou mlátičky AFX8010 tak můžeš navštívit Hustopeče a to kdykoliv. Kombajny jsou dále u Kolína, v Mělníku a v Havlíčkově Brodě - tento kombajn jezdil i ve službách vedle Rostěnic - myslím v Málkovicích.
A ještě jedna poznámka - Víme jaký sou kombajny JD, tak mě řekni, proč sou hned za NH na třetím místě s 30 prodanýma kombajnama,když u vás si třeba koupili jen tu 1 STSku.
Milan
- Jan Sedlák
Dík za radu. Klíďo mě říkejte jen Honzo, ne pořád celym jménem. U nás STSka není, je 30km od nás nejblíž. Jankovice. Potom někde na valašsku a ve Višňovém. Ta jankovická je dovezená nová letos říkal mi ten traktorista. Má 9m lištu. Tak jsem dostal informaci od chlapa co tam jezdí 8420.
Pokud jde o prodané stroje, jejich počet, tak je to problém jiný. Nemůžu ho tady rozvádět veřejně. Pokud, tak jen soukromě. týká se to toho prodeje.
Pokud jde o prodané stroje, jejich počet, tak je to problém jiný. Nemůžu ho tady rozvádět veřejně. Pokud, tak jen soukromě. týká se to toho prodeje.
- Návštěvník
Na fastraku jezdim už několikaty rok a nemužu si ho vynachvalit. Ted mam 3220+. Pravda mohl by ten motor byt ještě silnější abych utahl plny tridem ale tandem od joskina stači. Horši je to v rozmetadle. Jak nemam dotiženy traktor tak zustanu stat. Celkově by to chtělo aby ten traktor měl tak o tunu vic.
- Jan Sedlák
Nejste z Jasna Jasenná? Jak čtu že tahá Joskyn. JCB teď už dodává závaží za kabinu a do předního TBZ. Děláte i polní práce, přípravu půdy? Co za ním taháte všechno?
Díky
Díky
- Kuba Medera
-
buď tu adresu znáš a nebo je to z té jak jsem napsal http://www.challengerag.com tam už to najdeš,je toho tam plno
- Jan Sedlák
Nene, já ho měl už včera, ale nemohl sem to rozzipovat takže jsem to dal dohromady až dnes. Musíš si dát vše v češtině, a soubory ke stažení. tam jspou dva, vyber si ten první.
- Jan Sedlák
dobry, blbě sem si to napsal, je to http://www.czilla.cz, a kdyby náhodou ne tak mozilla.cz
- Jan Sedlák
Co to je? Je to poruchovy, nejede to, není to žádná firma na stroje, je to slaby, škaredy. Není to dobrý traktor říkali experti od John Deera.
- Jan Sedlák
Fastrac. No Claas má podle nich dobry jen motory. Bodejť, když tam jsou v Aresech Deer power tech motory. Jinak MWM.