JCB Fastrac
- Petr
Měl jsem možnost tento traktor osedlat na dvě noční směny a vyzkoušet si co tato mašinkia umí. Jednou v agregaci se silážním vozem Krone, a ae sedmiradlečným pluhem Kverneland. Na cestě je to ďábel pohodlný tichí prostě paráda, na poli je to o něco horší, v kopcích strácí na dechu, poloměr otáčení taky není zrovna dobrý a světlost kabiny zrovna tak. Co je vynikající tak pohodlí jak v terénu tak na komunikacích.
Horší je to se spotřebou, pokud tomuto traktoru někdo sedí tvrdě zakrkem je to hrůza.
Horší je to se spotřebou, pokud tomuto traktoru někdo sedí tvrdě zakrkem je to hrůza.
- Lupák
- Kuba Medera
já bych do něj zapojil 30 tun fliegel,senážní vůz a možná brány,na těžší polní práce bych si vzal JD nebo NH
- Kuba Medera
pohodlí to má dobrý,já jsem v něm ještě nejel,jenom posuzuju z toho co čtu,já jsem totiž žák 9.r ZŠ,a zemědělská technika mě táhne od 3let
mě od te doby co sem se naučil stát v postýlce a viděl sem na pole jak tam jezdí tehdy ještě jen samé zetory. to bylo za dob JZD.
Naposledy upravil Karel dne 19 lis 2005 19:38, celkově upraveno 1
Řekl sem do žní, je po žních. Zítra s ním jedu naposled.
- Kuba Medera
sice bydlím v paneláku ale máme výhled na pole,závidím těm kteří bydlí někde kde maj moderní techniku,u nás není lepší stroj jak JD 8400,a tak jezdím s taťkou na zemědělské akce a výstavy