traktor JD7920
• Stránka 1 z 1
traktor JD7920
ahoj nemate nekdo skusenosti s timto traktorem u nas tady ho maji v jednom podniku a jsou z nej hotovy.Ma najety slaby 3000mth a uz delali dvakrat prevodovku a tet naposledy se jim roztrhl kardan mezi motorem a prevodovkou,rozmlatilo to i hydr.cerpadlo.Kdyz jim klekla prevodovka vloni na podzim tak jim traktor stal mesic,takze dodavka dilu a servis je pry hodne spatny.Mate nekdo informace o tomto traktoru z jinych podniku,nebo alespon o prevodovce Autopower v rade 7020.
vedle v podniku jedna 7920 jezdí a za ty 3 roky co jí maj jsem neslyšel, že by něco většího dělali. Já osobně mám autopowr v 6620 a taky jsem po 2500mth nezaznamenal větší problém akorát se ukroutila vrtulka na sekundárním čerpadle chladící kapaliny ... servisáci to opravili takřka za provozu...
zemědělství není práce, ale styl života
ahoj chlapci nemyslím že sedmičkový john je špatný traktor je moc dobře udělaný a jízda s ním je prostě pohoda škoda že nemají fullpoverschift možná by odpadly problémy které souvisí s vário prevodovkamy v sousedním družstvě ve vendolí sedmičku mají a problémy maji dost závažného rázu nevím doufám že to není tím že s tím netahaly jen vlečky ale jezdily s ním na poly tak ale vážně jsou to jen a jen stroje a stát se může cokoly a každá značka na trhu má nějakký ten traktor který se nepovedl a věřím v to že se každý poučí ze svých chyb spíš mně zaráží přístup servisu který ač je traktor v záruce má takový přístup chápu že může být problém ale servis a prodejce se k němu musí postavyt čelem a né se odvracet od zákazníka "jó když ptáčka lapají pěkně mu zpívají" a snažit se mu nějak pomoci vyřešit jeho situaci vždyť mnohdy každý den rozhoduje a nechat traktor na týden stát to my příjde sprosté ale ve vendolí jsou vedoucí pracovníci šikovní a nervy mají jako provazy a vždy si poradí za pomoci konkurenčních prodejcu to já bych jim jelínka pěkně poslal do hevíkovic ať se s ním nechají kluci vyfotit ale jak jsem jiš řekl traktor se mi líbý a netvrdím že takové problémy řeší všude vždy je to o lidech
Zdar Pepís,
když jsem jel po hlavní od Svitav viděl jsem tam tu asi zmiňovanou 7920 a i nějaký TG? To asi koupili JD natruc ne? Ale i na NH měli problémy s převodovkou prý. Ptal jsem se lidí z okolí jak jim funguje servis na NH co je ve Vendolí, už tam je nějakej rok ne? Prý nic moc, jak to je ve skutečnosti, nemáš info ?
Ještě k těm JD AutoPowrům, asi to nebude tak tragický, je tu na foru diskuze o testu spotřeby mezi JD a Fendt s Vario převodovkami a výsledek? A v žichlínku jsou i 8230 traktory s Autopowri a tridemy a prý v pohodě.
Měj se Beda
když jsem jel po hlavní od Svitav viděl jsem tam tu asi zmiňovanou 7920 a i nějaký TG? To asi koupili JD natruc ne? Ale i na NH měli problémy s převodovkou prý. Ptal jsem se lidí z okolí jak jim funguje servis na NH co je ve Vendolí, už tam je nějakej rok ne? Prý nic moc, jak to je ve skutečnosti, nemáš info ?
Ještě k těm JD AutoPowrům, asi to nebude tak tragický, je tu na foru diskuze o testu spotřeby mezi JD a Fendt s Vario převodovkami a výsledek? A v žichlínku jsou i 8230 traktory s Autopowri a tridemy a prý v pohodě.
Měj se Beda
- lukasbranka1
-
u nas v drustvu je 7920 3 rokem ma 3000mh a nevim o nejakem problemu ale ma ji jeden hodne schopny clovek tak 25 let vim jeste o jedne 7920 ta je skoro nova a na ni prisel prikas od vyrobce vymenit klikovku s motore protoze pry praskaji majitel to nejdriv nechtel dovolit ale stratil by zaruku tak to nechal udelat ale o jakem koli problemu nevim jezdim 6420 a nemam autopover ale auto qvardplus s eko shiftem
můj kámoš je mechoš ve vendolí a docela to tam znám jsou tam dobrý chlapy servis na tg jim funguje suprově nevím o žádném problému jen dělali simering na motoru a to je banalita nevím proč by to měli dělat někomu na schvál prostě koupily tg protože bylo za dobrou cenu a servis mají doma tak není co řešit vždy se najde kupa lidí co nemá dostatek informací a jen hledají špínu zaručeně nejlepší informace jsou "jedna paní povídala
Cau chlapi tak jsem zatim zjistil,ze problemy s7920 maji jenom ve Vendoli.asi kapli na spatny kus.Pry presli k NH hlavne kvuli servisu protoze technicke problemy maji vsechny stroje ale dulezite je jak se k tomu postavi servis.Pokud jim ve Vendoli traktor stal cely mesic tak se jim nedivim ze zmenili znacku.Hodne lidi rika,ze ta jejich dodavka do24hodin moc nefunguje,ja to posoudit nemuzu pisu jenom co jsem slysel.Premyslim o koupi starsiho 7920 nebo CVX195 tak uvidim.
- lukasbranka1
-
vsechno se montuje dodatecne neni to zadna veda delal jsem to na 6420 ale bes vyvodaku chodi to na palete s nemeckym navodem krasne popsane trvalo to tak pul dne a to jsem to videl poprve spis jsme nemeli 17 imbusovy klic ovladani ramen se deje pres 3 okruh hydrauliky a 2 ventily kdys je otevres tak ovladas predni tamena a jak zavres tak mas normalni 3 okruh slo by to priradi i 1 nabo 2 okruhu mi se libil3 pouzi va se nejmin celni vyvodak je trosku slozitejsi bere se primo s kliky pres hardy spojku a spina se elektricky
Dotaz na Pepise
Chtěl jsem se zeptat jestli nevíš jakej závěr byl z popisovanýho testu ze Žichlínka, pořídili něco nebo jen tak zkoušeli prodejce. Nedávno jsem jel ze Svitav na Lanškroun a viděl JD kombajn, jak vám šlape a i JD sečku?
Zdravé Béda
Zdravé Béda
opověď Béďovi
u nás john kombajn ani sečku nemáme my sejeme secí kombinací lely a sklízíme dvěma MDWčky jestli jsi ho neviděl na farmě u milana kohla v opatově sečka jim asi chodí a kombajn asi taky ted měli nějaký malér na motoru takže knám ani nedorazily sklízet kukuřici znáš to to je ten john servis do 24h.jinak to co se děje v žichlínku je přinejmenším podivné nepříjde mi to jejich chování solidní oni se smějí a prodejci se fackují test dopadl jak dopadl proč ne já to beru a nemyslím že by kdokoliv cokoliv manipuloval kdo ví třeba jiný test by dopadl jinak
• Stránka 1 z 1