John deere 6534 Premium
• Stránka 1 z 1
John deere 6534 Premium
Zdravím, chlapi máte někdo zkušenosti s JD 6534 P? Rozhoduji se mezi čtyř a šesti válci, traktor bych chtěl využívat hlavně v agregaci s lištami a v dopravě, mám lišty čelní Krone 2,8m s kondicionerem a zadní Krone 3,2m s kondicionerem. Nevím zda je to dobrá volba pro tyto lišty, jak ten traktor s tím bude točit?? Zatím seču s JCB 155-65 a ten si s tím jen hraje, točí to krásně . Nevím jak to bude zvládat tento traktor má někdo nějakou zkušenost??
- lukasbranka1
-
Re: John deere 6534 Premium
přimo s 6534 ne ale s touhle agregaci lišt mi jezdil 6630standart a po dvou letech brali dalši do těch lišt že ta 6630je slaba ted jezdi v 6830premio a je to uplně v klidu brali ješte el ovladni vnějšich okruhu a HMS samo čelni ramena a vyvodak ma vše nahrano v HMS a ovlada obě lišty jednim tlačitkem a je spokojeny ta 6630 zustala na jine prace maji spoustu dobytka na volnych pastvinach takže lis s baličkou atd.
hlavi rozdil co se tyče vykonu je v tom že standart ma jen dva ventily na valec a premio čtyři v praxi je to o tom že premio snese o dost větši zatěž klesne s otaček a žere standart padne o dost dřiv v konich je maly rozdil ale v převyšeni vykonu a kroutaku už je to znat
muj nazor je že 6534 v těch lištach pojede ale na hraně s vykonem zaleži na porostu kopcich atd.
dal mi jezdi 6630premio ve dvou mulčovačich čelni a bočni funguje bez problemu ale pořad na plny vykon určitě jdou ty mulčovače huř než lišty osobně bych raději volil 6630 v premiu a chtěj HMS a el ovladni hydrauliky ušetři ti to hodně prace v těhle agregacich dokažou obsluhy otrhnout lanko od ovladani SCV jeden mi řikal že za tu paku ovladni hydrauliky vezme tak 500krat za den a to už je fakt dost
hlavi rozdil co se tyče vykonu je v tom že standart ma jen dva ventily na valec a premio čtyři v praxi je to o tom že premio snese o dost větši zatěž klesne s otaček a žere standart padne o dost dřiv v konich je maly rozdil ale v převyšeni vykonu a kroutaku už je to znat
muj nazor je že 6534 v těch lištach pojede ale na hraně s vykonem zaleži na porostu kopcich atd.
dal mi jezdi 6630premio ve dvou mulčovačich čelni a bočni funguje bez problemu ale pořad na plny vykon určitě jdou ty mulčovače huř než lišty osobně bych raději volil 6630 v premiu a chtěj HMS a el ovladni hydrauliky ušetři ti to hodně prace v těhle agregacich dokažou obsluhy otrhnout lanko od ovladani SCV jeden mi řikal že za tu paku ovladni hydrauliky vezme tak 500krat za den a to už je fakt dost
Re: John deere 6534 Premium
Uvidíme teď jsem si ho půjčil (6534P) ale bez PVH tak ho v lištách nevyzkouším budu s ním tahat návěs OEHLER TMK 160 SUMO na odvoz obilí a chtěl bych ho dát do smyku 6m jak si s tím poradí jsem na to zvědav. Nechci kupovat silnej traktor kolem 140 - 150k protože ty už mám dva JCB a NH s JCB tahám právě ty lišty ale přeci už je to starší stroj tak už nemám k němu takovou důvěru a na NH PVH nemám a s ním tahám senážní vůz tak bych potřeboval vyřešit hlavně to sečení a na tejch 60ha TTP by to mohlo stačit ,,si myslím"" To je jasný záleží na hmotě a svažitosti, ale nemusím zas v tom tak lítat pojedu pomalejc.
• Stránka 1 z 1