JD 6534
• Stránka 1 z 1
Re: JD 6534
Ahoj, přidělily my standard a převodovku má Powr quard pluz koupily ho protože bil v akci
K tomu bych měl dvě připomínky.
Co se týče traktoru, tak si myslím že je to krásný střed a když se o něj budeš starat, tak ti bude sloužit dlouhá léta co na něm budeš jezdit.
Ale zkrs tvůj pravopis...já neříkám že jsem bezchybnej a nikdy neudělám hrubku, ale ty to tam flákáš co slovo to špatně.
Co se týče traktoru, tak si myslím že je to krásný střed a když se o něj budeš starat, tak ti bude sloužit dlouhá léta co na něm budeš jezdit.
Ale zkrs tvůj pravopis...já neříkám že jsem bezchybnej a nikdy neudělám hrubku, ale ty to tam flákáš co slovo to špatně.
má alespoň odpruženou nápravu? myslím, že to špatnej traktor není... co za tím budeš tahat?
Ahoj, tak mám odpruženou nápravu nějaké vjeci na vic jinak bude agreace sečení dyskovka 3.15 + kondycioner skulovač 12,5m a doprava, nejaká příprava možná rosmetadlo ,vyš ve skole my to nějak moc nešlo ale traktor mám jak se škatulki.
podle pravopisu tak 5tá třída ZŠ. Nebo je to recesista..... 

Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Dyskovka je značky Krone,každy nenože byt tat chitry
jak ti Bolte kdibych to umjel tak vam pošlu fotku 

tak to já umím taky, pošlu svého fousatého strejdu......
bohužel jsem porušil svou zásadu a reagoval na příspěvek z 5té třídy...
problém je už v základním vyjadřování, i/y ještě pochopím ale záměna m/n je trošku moc, nemám nic proti nikomu, mám doma dislektika a disgrafika tudíž bych určité znevýhodnění toleroval, ale jak jsem již psal- na takovéhle příspěvky nereaguju...

problém je už v základním vyjadřování, i/y ještě pochopím ale záměna m/n je trošku moc, nemám nic proti nikomu, mám doma dislektika a disgrafika tudíž bych určité znevýhodnění toleroval, ale jak jsem již psal- na takovéhle příspěvky nereaguju...
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
• Stránka 1 z 1