Řidicí jednotka
• Stránka 1 z 1
Řidicí jednotka
Zdravím. Mohl by mi někdo poradit kde a jak se dostanu na řidicí jednotku u traktoru John Deere 7710? Předem diky za odpověď.
- lukasbranka1
-
Re: Řidicí jednotka
podstatna vec ke ktere jednotce je jich tam asi jen pet
vetsina ji je v pravo pod ovladanim okruhu hydrauliky a pod pakou razeni dalsi bych se musel podivat
nebo aspon co ma ovladat a copak s ni chces delat pokazenou jsem ji jeste nevidel vzdy byla chyba nekde jinde a prehrat program u tehle jednotek co behaji na CCD trase nejde chodi primo nahrane jen se prispusobi a nebo kalibruji
vetsina ji je v pravo pod ovladanim okruhu hydrauliky a pod pakou razeni dalsi bych se musel podivat
nebo aspon co ma ovladat a copak s ni chces delat pokazenou jsem ji jeste nevidel vzdy byla chyba nekde jinde a prehrat program u tehle jednotek co behaji na CCD trase nejde chodi primo nahrane jen se prispusobi a nebo kalibruji
Chci čipovat traktor tak asi jednotku motoru. 2 jsem pod ovladanim hydrauliky našel, ale nevim kde je ta od motoru...
- lukasbranka1
-
je vice moznosti bud ji vubec nemas mas tahla a lanka a nebo za zadni stenou kabiny pod tim krytem co je z venku pod zadnim sklem
7x10 s elektrickym plynem moc neni raily jsou u nas jen dva a zbytek jsou lanka klasicke radove cerpadlo chcipak je elektricky ale jinak mechanika
7x10 s elektrickym plynem moc neni raily jsou u nas jen dva a zbytek jsou lanka klasicke radove cerpadlo chcipak je elektricky ale jinak mechanika
• Stránka 1 z 1