6230 standard
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: 6230 standard
mám delší autovlek, s menší nádstavbou, ale vozím max 14 tun pšenice, takže počítám že bereš celkovou váhu i s vlekem. což by těch 20 asi bylo.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Neměl bys mít podle techničáku maximálku přívěsu jen něco málo přes 16 tun?:) A jak to tahá 6230? Co musíš dát do kopců za kvalt nejníž? Dík za odp.
ano celkovou píšu "za zády" ne na vlečce! na těch velkejch bálonech 445/65 R22,5 to jede lehce. s 1010h jsem taky jezdil neni tak vratká ale je těžká s plnou na dvojmotážích nechtěl vůbec Johny jet
jo v je to tak v techničáku je myslim 16,7 tun, a na závěsu 18t takže ok
a ty kvalty vystačim jsi s 5 neboli E do kopečků do prudších velkých za 4 neboli D ale při přeřazení z 5 na 4 musím zapnout předek jednou se mi podařilo skákat na místě takže pro jistotu předek a trochu toho závaží na čumáku pro bezpečnost aby byli přední kola pevně na asfaltu pač vlek na nerovné cestě pěkně škube závěsem
prazdná rozjezd na 5 plná za 4. není moc velkej rozdíl jestli táhnu 9tunu vlečku nebo ten autovlek jede fakt z lehka asi to bude těma kolama
jo v je to tak v techničáku je myslim 16,7 tun, a na závěsu 18t takže ok
a ty kvalty vystačim jsi s 5 neboli E do kopečků do prudších velkých za 4 neboli D ale při přeřazení z 5 na 4 musím zapnout předek jednou se mi podařilo skákat na místě takže pro jistotu předek a trochu toho závaží na čumáku pro bezpečnost aby byli přední kola pevně na asfaltu pač vlek na nerovné cestě pěkně škube závěsem
prazdná rozjezd na 5 plná za 4. není moc velkej rozdíl jestli táhnu 9tunu vlečku nebo ten autovlek jede fakt z lehka asi to bude těma kolama
Nesetkal se někdo se skřípáním při otáčení volantu když točím doprava tak to někde skřípe.nevíte čím by to mohlo být?díky
A kolik Vám 6230 žere třeba v tý dopravě? Já to počítám na motohodinu a pohybuje se to tak nějak kolem 9l/mth.
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3