7x30 ovládání ESCV na blatníku
• Stránka 1 z 1
7x30 ovládání ESCV na blatníku
Zdravím, měl bych dotaz jestli někdo nezkoušel vyrobit, či neví jak vyrobit, ovládání jednoho z okruhů hydrauliky na blatníku u amerických JD s commandarmem (eletronicky ovládáné okruhy). Mi by to hodně pomohlo při skládání a rozkládání secí kombinace, připojování a odpojování návěsů a jiných strojů s hydraulickou nohou. Nevěřím že český člověk toto nevymyslí.
Už vidím všechny servisáky jak se drží za hlavu
ale právě že oni určitě budou vědět co s tím.
Díky za názory a všechny zdravím.
Už vidím všechny servisáky jak se drží za hlavu

Díky za názory a všechny zdravím.
- lukasbranka1
-
Re: 7x30 ovládání ESCV na blatníku
mam pocit že u měmecke 7x30 je tato varianta jako sada na dokoupeni jina řešeni teoreticky možna zatim jsem toto nemusel řešit
ale pozor ta pačka kterou se ovlada je vlastně přesny potenciometr a je zakončeny přimo do jednotky el scv takže při jakem koli přerušeni bude hned problem s poruchovym kodem
u traktoru a autopovrem je ovladani stejne ale je zakončeno v jednotce ACU a ta pak dal už po datech skusim se na to někdy podivat jak s tim vydrbat
ale pozor ta pačka kterou se ovlada je vlastně přesny potenciometr a je zakončeny přimo do jednotky el scv takže při jakem koli přerušeni bude hned problem s poruchovym kodem
u traktoru a autopovrem je ovladani stejne ale je zakončeno v jednotce ACU a ta pak dal už po datech skusim se na to někdy podivat jak s tim vydrbat
- lukasbranka1
-
tak jsem se tim pozaobiral jde toto ovladani E scv dodělat do všech 6x30 premia 7x30 premia pouze manhaim ameriky ne
sada ma čislo AL 201 582 to jsou spinače s kabelaži u 7x30 už je na blatniku prazdne misto kde se vsadi u 6x30 se ma ještě do objednat AL 201 583 to je ten plastovy kastlik na blatnik v kterem jsou umistěny ty vypinače při objednavce hych to stejně raději ověřil
dal se to bude muset spustit v jednotkach ale to by mělo přijit v navodě na montaž jinak se to určitě da dohledat

sada ma čislo AL 201 582 to jsou spinače s kabelaži u 7x30 už je na blatniku prazdne misto kde se vsadi u 6x30 se ma ještě do objednat AL 201 583 to je ten plastovy kastlik na blatnik v kterem jsou umistěny ty vypinače při objednavce hych to stejně raději ověřil
dal se to bude muset spustit v jednotkach ale to by mělo přijit v navodě na montaž jinak se to určitě da dohledat
Lukáši díky za zprávu. Já nad tím taky dumal a jak jsi psal že páčka na ovládání okruhu je potenciometr tak uvažuju jestli by to nešlo napojit na pozice kdy ovládám časovač. Jako že při sepnutí by pustil nastavený tlak po nastavenou dobu. A koupit sadu z premium traktoru a vyvést ji na blatník, tam už by se nějak usadila.
Nevím jestli mě chápeš
Zdarec
Nevím jestli mě chápeš

Zdarec
- lukasbranka1
-
maš 7x30 ameriku a nebo německo v tom je zakladni rozdil podle mě je to vyvod přimo s jednotky a je jen mrtvy a tou sadou se jen aktivuje protože v tom blatniku konči několik paru dratu a jeden s nich je pro to ovladani E SCV ale nečekej že tam bude plynule ovladani bude to jako pro ramena podle obrazku to vypada uplne stejne a pohyb okruhu bude omezen na nějakou hodně pomalou rychlost to k vuli bezpečnosti stejně jako u ramen
neočekavej že se nějak připojuje ke stavajicim dratum takhle se u 30 řadach nepropojuje skoro nic všechno běha přes pover bloky a nebo přimo do jednotek
tim padem jakekoli přetiženi a nebo přerušeni okruhu okamžite dochazi k vyřazeni pokažene současti ono je v jednotce nastaveno jaky odběr ma byt + - nějaka nepřesnost a při jake koli odchylce to prostě odpoji a do poruchovych kodu nahlasi v kterem okuhu se co stalo po opravě (třeba vyměně žarovky )a opětovnem zapnuti kličku se vše vraci spět do normalu takže jake koli upravy v el instalaci nejsou jen tak jo da se doplnit vše co je možne chtit s vyroby (chybějici prac světla el ovladani zrdcatek a jine věci )ty se jen v jednotkach spusti
neočekavej že se nějak připojuje ke stavajicim dratum takhle se u 30 řadach nepropojuje skoro nic všechno běha přes pover bloky a nebo přimo do jednotek
tim padem jakekoli přetiženi a nebo přerušeni okruhu okamžite dochazi k vyřazeni pokažene současti ono je v jednotce nastaveno jaky odběr ma byt + - nějaka nepřesnost a při jake koli odchylce to prostě odpoji a do poruchovych kodu nahlasi v kterem okuhu se co stalo po opravě (třeba vyměně žarovky )a opětovnem zapnuti kličku se vše vraci spět do normalu takže jake koli upravy v el instalaci nejsou jen tak jo da se doplnit vše co je možne chtit s vyroby (chybějici prac světla el ovladani zrdcatek a jine věci )ty se jen v jednotkach spusti
• Stránka 1 z 1