chybové kody na jd 6230P
• Stránka 1 z 1
chybové kody na jd 6230P
Zdravíčko neví někdo kde sehnat knihu chybových kodu muj jd mi jich vyhodil cca 500.díky
Re: chybové kody na jd 6230P
No tak to by ses měl nejspíš obrátit na svého prodejce, pokud tedy nemáš nějakej z druhý ruky. U nás to vždy řešil prodejce s notebookem
Když si vemeš manuál od traktoru, tak vzadu jsou aspon 5 stránek kódů. Ale pokud se ti jich vyhodilo opravdu kolam 500, tak volej servis
jo servis tu byl jenže neudělal nic jen ty chyby opsal a smazal.že si prý občas počítač vymyslí nějaké chyby jenže dnes mi jich tam vyskočilo ještě víc takže sem zase volal servis at si stim už něco udělaj.má jen 7mth divné je že to udělá vřdy když jedu v kopci po vrstevnici.
Smazat kody umim taky mam 6330P, ale stačilo aby mi tam vyskočil jeden kod bezdůvodně a sem nasranej, jestli má jenom 7mth tak to bych je sežral, at naklušou a makaj
- lukasbranka1
-
predpokladam ze traktor jede dal bez problemu a nejakych cervenych vystrah
500 kodu jsem jeste nevidel max tak 100 ale vysledek vetsinou neni v tom ze je vsechno spatne ale chyba na datech ale to se da s tech kodu vycist kde by mohla byt chyba
vetsinou to je tak ze pise proichudne kody nemuze byt najednou prehraty a zimny mit prepeti a nedobijet
to jsou prvni priznaky
dal mas vsechny pojistky v poradku i ty s divnym oznacenim to jsou prave ty co napajeji data pokud je nektera spatna tak vznika velka chybovitost na datech as tim mraky poruchovyv kodu ale na toto je primo testovaci procedura a ta te navede i k tem konkretnim pojistkam
500 kodu jsem jeste nevidel max tak 100 ale vysledek vetsinou neni v tom ze je vsechno spatne ale chyba na datech ale to se da s tech kodu vycist kde by mohla byt chyba
vetsinou to je tak ze pise proichudne kody nemuze byt najednou prehraty a zimny mit prepeti a nedobijet
to jsou prvni priznaky
dal mas vsechny pojistky v poradku i ty s divnym oznacenim to jsou prave ty co napajeji data pokud je nektera spatna tak vznika velka chybovitost na datech as tim mraky poruchovyv kodu ale na toto je primo testovaci procedura a ta te navede i k tem konkretnim pojistkam
no hale servis se v tom rejpal 4 hodiny a nevikoumal nic a řikal že to vidí poprve v životě tolika chyb.testy mu dopadli všechny dobře.Traktor právě nejel nejdřív to začínalo modrými hláškami pak oranžovými a nakonec si odpojil řídící jednotku.Takže motor netahnul nešlo řadit pod zátěží a nefungoval ventilátor v kabině.Jo a ještě jsem zapoměl ukazovalo to chyby majáku,stěračů,světel a to to bylo vše vypnuté.no ale už ho mají na dílně tak ať se kluci snaží to spravit jen je nejhorší že ted mi práce stojí.
Mohu říct narovinu, že na větu ,,Tohle vidím poprvé v životě" jsem smrtelně alergickej. Nemluvím ted o JD, kteří mi to už jednou taky řekli, ale stal se mi případ, že u dodávky nejmenované značky (Citroen) tvrdili, že to se jim v životě nestalo atd., zavolal jsem si známému a ten řekl, že ten problém mají skoro u všech aut daného typu...takže to jejich nikdy neviděl bych bral v uvozovkách
A k těm kódů...bud je to nějaká blbost v pojistkách atd, nebo hold řídíci jednotka

A k těm kódů...bud je to nějaká blbost v pojistkách atd, nebo hold řídíci jednotka
- lukasbranka1
-
presne tak podle toho co pises je chyba v EPM svetel ona bere informace po datech a pokud v ni neco odeslo tak dokaze zmast cely traktor
tak to nakonec byl prošlehlý kabel mezi kabinou a nědrží a jak si chytil kostru tak začal blbnout no ale trvalo jim to 2dny než to našli,
• Stránka 1 z 1