JOHN DEERE 6630P
• Stránka 1 z 1
JOHN DEERE 6630P
Máte někdo zkušenosti s traktorem JD 6630? Uvažuji o jeho koupi chtěl bych ho hlavně využívat na sečení s lištami Krone čelní 280, zadní 320 s kondicionérama, a v dopravě, nevím zda ty lišty utáhne bez problémů , díky za názory a odpovědi.
Re: JOHN DEERE 6630P
Sice nemám zkušenosti s tímto modelem, ale z vlatních zkušeností ti mohu říct,že to ty dvě rotačky utáhne
Kamarád má 6520 a taky tahá dvě rotačky s kondicionerama a je to v pohodě. JD 6630 premium má větší výkon jak 6520 a navíc 6630 má navyšování výkonu. Jakou převodovku tam chceš mít?

Ten JD 6520 má 116 koní a 85 kW to nemůže snad zvládnout , já ty lišty tahám JCB 155-65 ten má 155 koní a 114 kW ten nemá problém s tím, ale slabší traktor si v tom nedovedu představit, nehledě na to že u nás jsou docela kopce. Toho JD bych chtěl s převodovkou AutoPowr jaký máš názor na tuto převodovku?
známej má 6430 premium s Autopowrem a je nadmíru spokojen. další známej si koupil 6920S taky s autopowrem a je moc spokojen. ptal jsem se u několika prodejců jak je to s poruchovostí a říkali že nikdy žádnou nikdo nespravoval. možná kecají ale já si myslím že je to dost dobrá volba. jestli mohu poradit, když si tam necháš dát Autopowr tak se vyplatí připlatit si za Commandarm (loketní opěrka) a když budeš tahat rotačky vyplatí se investice do HMS (souvraťový systém) a taky bych si nechal dát 4 hydraulické okruhy.sice si teď třeba řekneš, že 4 okruhy nevyužiješ ale nikdy nevíš jaké další nařádí koupíš. mohu se zeptat z jakého kraje jsi nebo poblíž jakého města bydlíš?
- lukasbranka1
-
HMS a 4 okruhy jednoznacne doporucim usetri to hodne prace
• Stránka 1 z 1