JD 6534
• Stránka 1 z 1
JD 6534
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímhle strojem?? uvažuji o koupi a nabídku mám na JD 6534 s PVH a s výbavou LX za 1500000kč... Myslíte že se hodí do přední sekačky pottinger a-motion 300 a zadní novadisc 305? dale do pluhu pottinger servo 35- nesený se 4 radlicemi?? a do podmítače pottinger terra disc 3000?? teď to tahám ve forteře 9641...ale je pro to slabá... tak se chci zeptat jestli toho JD 6534 a nebo forterru 135?? Děkuji za odpověď
- lukasbranka1
-
Re: JD 6534
to je otazka konove na papire to bude skoto totez ale v reale JD je tezsi a celkove vetsi vetsinou je berou tam kde chcou vetsi traktor ale konove jim tech 120 staci u me jsou to zelinari tahaji kombajn na sbirani zeli skrz vahy chteji sasi z 6 valce ale koni jim staci 100 tak maji 6534 jeste s nim sejou pleckujou ajine takove lechci prace pak jezdi v doprave je to jejich druhy JD ten prvni je 6530 a po skusenosti s nim sahli po 6534 vlastne konove uplne stejne stroje je pravda ze 6 valec ma vetsi kroutak pokud jedou po ceste tak v kopci je to znat ale po rovine uplne na stejno
je pravdou ze JD 6430 je plne srovnatekny ze zetorem 1245 to je vyzkousene z praxe 1645 je silnejsi a JD 6534 je stejny motor tezsi traktor
nevim porovnani mezi fronterou 135 a 12045 pokud jsou na stejno tak JD je nahradi krom toho jde cipnout na 144koni
je pravdou ze JD 6430 je plne srovnatekny ze zetorem 1245 to je vyzkousene z praxe 1645 je silnejsi a JD 6534 je stejny motor tezsi traktor
nevim porovnani mezi fronterou 135 a 12045 pokud jsou na stejno tak JD je nahradi krom toho jde cipnout na 144koni
kamarád má ve 100koňovém přední plus boční nesení 6 metrů celkový záběr sečení a naprostá spokojenost. Takže tohohle bych se nebál. Zbytek netuším 

Každý pokrok jde pomalu,ale ani Řím nepostavili přes noc!
jeden den jsem jezdil s předvaděcím 6534 premium se Stromáckým mulčovačem 4,5m záběr ,traktor byl parádní ,ale v mulčovači se neosvědčil ,spotřeba byla dost velká věřím že kdyby to byl 6válec byla by spotřeba menší ,jak bylo výše psané do nějakých lechčích prací kde je třeba delší rozvor nebo váha tak je dobrý ,ale vplné zátěži je spotřeba velká ,odnás šel ještě kousek poblíž do jednoho družstva a dali za něho pluh phx paterák ,sice to traktor utáhl měl přední hydrauliku i závaží ,ale spotřebou ho 12145 strčila hravě do kapsy.Poslední nevýhoda byla cena která byla porovnatelná s 6830 .
A jaká byla cena toho JD 6830 s pvh?? Nám nabízí JD 6534 s pvh a s výbavou LX za 1499000 kč. Je to dobrá cena nebo jde sehnat lacinějc??
Ahoj,taky uvažuji o koupi JD 6534 a cennovou nabídku mám za 6534 standart l 1500 000Kč a za premio 1 700 000kč což se mi zdá jak jsou ty traktory okleštěné dost hodně ,ale jak se říká o ceně se dá diskutovat tak uvidíme ,jinak by to asi jistil Case. 

jo ta cena bude asi tak okolo toho milion a půl ale jak říkaš o ceně se dá debatovat... a co říkate na cenu přední lišty pottinger NOVACAT 301 F Alpha Motion nabídku mám na 297 000 kč??
nechci se Vám do toho plést, ale co se mc cormik a landini týče, checkněte si servis v místě, at to neni takova tragedie jako tady u nás na západě, abyste si pak nedrbali hlavu jako já
Jinak... 1.5 mega za LXko se mi zda v pohode, tusim, že odpruženka už je tam v základu? Jinak krátký motor v dlouhém rámu vám kromě JD tušim nikdo nenabídne 

Já, bych spíše uvažovala opravdu o JD tenhle traktor mi hodně sedl do ruky ,byl mi zasét kamarád s JD 6430 traktor jsem si vyskoušela a hodně mě nadchl
,co se týče Landini atd,nevím takové stroje ve mě moc důvěry nebudí 

BOhužel těm strojum dělá špatnou řeklamu právě ono zastoupění, jeden vlastním...stroj jako takovy naprostá spokojenost... do doby než se něco potřebuje....ale to už jsem popisoval v jinym vlaknu...s JD 340 jsem se svezl na jaře, kdyz jsem ho mel pujčený od kamaráda na setí, práve kvůli nefunčnímu servisu na muj traktor. Velká spokojenost...prostorná tichá kabina, pohodlné ovládání, věřim, že pokud zvolíte dobře výbavu budete spokojeni
Nejvíce mě mrzí ta okleštěnost těch traktoru,kámoš co mi sel tak má provedení LX tam alespoň nějaká výbava je ,sice nic moc ,ale je ,jinak jsem se rozhodla pro typ 6534 je delší ,někdy v budoucnu plánujeme nákup nové asi kombinace ,ten 6430 se celkem s plným secím strojem potil i když byl v předu dotížený na 1100kg ,výkonostně byl v pohodě ,ale delší je lepší on kvůli pícninám nechtěl jít do šestiválce ,6534 se v té době nevyráběla a já mám stejný problém,jinak vlastním Proximu 105 ,ale už se mi na ni těžko zvyká tak jsme si se strejdou řekli ,že po zkušenostech s JD jdem do něj, .skvělý servis máme asi 20km od domova tak myslím ,že není co řešit .V hlavě mám srovnané jak by měl vypadat,tak jsem se po poradě s kámošem rozhodla pro Premium ono 200tis zas takový rozdíl není nehledě ,že traktor u nás nějakou dobu pobude 

tak tak, traktor se nekupuje na rok, u nás menších muže sloužit klidne deset a více let, pokud s tim dela clovek sám, tak už se nevyplatí šetřit, dneska už ten názor zastávam sám ,s traktorem jsem spokojen, ale kdybych mel vybírat nový, určitě si rád připatim za veci, které mi praci ulehčí nebo zpříjemní, protože zdraví mám jen jedno a práci za mne nikdo jiný neudělá 

ano,stím zdravím máš pravdu,máme doma 7745 a stím traktorem moc ráda nejezdím jeden je z něj takový vyhopsaný,to radši dám přednost staré 6911 a o Proximě ani nemluvím,já za sebe musím podotknout už se na nový těším ten bude až začátkem března
Taky tady ráda na fóru čtu nové versus staré a můj názor je kdo chce si práci zpříjemnit tak proto, aby měl nový udělá hodně a musím řici takové ty bečaly co mají x starých hebel zrovna nemusím protože mají strach do něčeho nového jít.
Jinak Vám neználku přeji úspěšný krásný a pohodový rok tak i všem čtenářům tohoto fóra.

Taky tady ráda na fóru čtu nové versus staré a můj názor je kdo chce si práci zpříjemnit tak proto, aby měl nový udělá hodně a musím řici takové ty bečaly co mají x starých hebel zrovna nemusím protože mají strach do něčeho nového jít.
Jinak Vám neználku přeji úspěšný krásný a pohodový rok tak i všem čtenářům tohoto fóra.
neznalek píše:nechci se Vám do toho plést, ale co se mc cormik a landini týče, checkněte si servis v místě, at to neni takova tragedie jako tady u nás na západě, abyste si pak nedrbali hlavu jako já![]()
Jinak... 1.5 mega za LXko se mi zda v pohode, tusim, že odpruženka už je tam v základu? Jinak krátký motor v dlouhém rámu vám kromě JD tušim nikdo nenabídne
Ohledně délky traktoru se čtyřválcem, tak Massey Ferguson nabízí také své čtyřválce s dlouhým rozvorem(2670mm) a to 5460,5470,5480 a lépe vybavené 6460,6470.
- Forterra power
Já bych si pořídil Forterru 135, ještě lépe bych si počkal na Forterru 140 HSX (či jak se to bude jmenovat), bude mít o 10cm větší rozvor a lepší převodovku.
A rotačku Agrostroj Pelhřimov, případně Rozmital.
A rotačku Agrostroj Pelhřimov, případně Rozmital.
- rott farmar
JD 6534, 2 000 Mth, agregace tažený postřikovač 2500 lt, návěs 10 t užitečná hm., rozmetadlo RA 100, žací lišta 3 m, plná spokojenost, jednoduchý traktor s tím podstatným pro obsluhu- fungující přední odpružená náprava, dostačující převodovka, nezbytně nutná elektronika, zatím bez problémů- díky uvedené jednoduchosti snad i do budoucna
• Stránka 1 z 1