Topení a klimatizace NH T4

Příspěvky: 51
Registrován: 03 dub 2011 16:53

Topení a klimatizace NH T4

Příspěvekod vendelín » 27 lis 2018 14:47

Máte někdo zkušenosti s ovládáním topení a klimatizace na NH T4, nebo Case Farmall? Buď jde naplno topení, nebo klima, nic mezi tím nejde regulovat, otáčení knoflíku na to nemá žádný vliv.

Uživatelský avatar
Příspěvky: 710
Registrován: 21 pro 2005 21:16
Bydliště: Olomouc

Re: Topení a klimatizace NH T4

Příspěvekod david » 27 lis 2018 21:55

Regulace mě funguje uplně normálně tak jak má Farmall 105c.Ale co vím tak servisák od NH říkal že docela často měnily celý modul ovládání tak jestli nemáš ten samej problém.

Příspěvky: 51
Registrován: 03 dub 2011 16:53

Re: Topení a klimatizace NH T4

Příspěvekod vendelín » 28 lis 2018 21:17

U nás to servisák rozdělával a zjistil, že je to tak udělané, že to ani jinak fungovat nemůže. Zkoušel to i na jiných t4, co mají v prodejním středisku a prý je to na všech stejné.

Uživatelský avatar
Příspěvky: 710
Registrován: 21 pro 2005 21:16
Bydliště: Olomouc

Re: Topení a klimatizace NH T4

Příspěvekod david » 28 lis 2018 21:59

No tak to je pěkná blbost.Je tam potenciometr co otevírá ventil topení tak že bud blbne ovládání nebo ventil.Je to nový traktor nebo starší?Máme čtyři farmally dva A letos nové a dva C tři roky a na všech je ovládání stejný a na všech funguje tak jak třeba v autě.

Příspěvky: 51
Registrován: 03 dub 2011 16:53

Re: Topení a klimatizace NH T4

Příspěvekod vendelín » 28 lis 2018 22:11

Traktor je 2 roky starý. Ten potenciometr funguje z hlediska obsluhy tak, že zhruba v polovině je "neutrál", milimetr doleva klima naplno a milimetr doprava topení naplno. Otáčet dál už nemá žádný smysl.

Uživatelský avatar
Příspěvky: 710
Registrován: 21 pro 2005 21:16
Bydliště: Olomouc

Re: Topení a klimatizace NH T4

Příspěvekod david » 01 pro 2018 15:08

To je špatně.Jinýho servisáka to není servisák ale trouba :x

Uživatelský avatar
Příspěvky: 5378
Registrován: 28 pro 2007 18:40
Bydliště: Zlínský kraj

Re: Topení a klimatizace NH T4

Příspěvekod bold » 04 pro 2018 13:29

kdyby to tak mělo fungovat, tak tam nebude potenciometr ale kolébkový vypínač :lol: Taky bych asi zvolil jiného servisáka. O kvalitách toho původního odmítám spekulovat.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet

Zpět na New Holland (i Fiat a Ford)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník