New Holland T8040
• Stránka 1 z 1
Re: New Holland T8040
Nazdar hele tak já mám T8030 koupili mi za to kompaktor od Farmetu se záběrem 9,3 metru a tak nějak to nezvládá nafta do něj teče a výkon žádnej zázrak.... Ale nadruhou stranu na silnici a na poli to je pohodička jen se houpe pohodlí super.
- G210
Já nevím jak kde a za jakých půdních podmínek použiváte T8040 ale u nás sou tímto traktorem spokojeni.
Tak, já se taky přidám. Mám T8010. Z finančních důvodů koupili tuto. Tahám Horsch CO6, Terrano 6FG atd. Stačí, ale sneslo by to více koníků. Ale jak píše Pajda, po silnici pohoda. Mám za to Annaburger 21m3, a jedu si to nádhera.
až ti skončí záruka tak se domluv ze servisákem on ti tam nějaký koníky navíc nacpeNH 8010 píše:Tak, já se taky přidám. Mám T8010. Z finančních důvodů koupili tuto. Tahám Horsch CO6, Terrano 6FG atd. Stačí, ale sneslo by to více koníků. Ale jak píše Pajda, po silnici pohoda. Mám za to Annaburger 21m3, a jedu si to nádhera.
Zdravim Chlapani tak s tím čipovaním to tak rychlí nebude protože u mého se o to pokoušeli zařvali 3 jednotky a na 4 to nikdo nenastartoval zatím se jim to nedaří.....
No pani ja uz robim na druhej t 8040-ke a je to sama porucha na prvej mi hned od prveho dna prestal cuvat, dalej mi trhalo skrutky uchytenia kompresora, odlomeny drziak vzduchoveho filtra na lavej strane uchytenia to iste aj na druhej t 8040 cize je to slabe od vyroby cakajte to aj na svojich strojoch , od teploty popraskana vyrovnavacia nadrzka na chladiacu kvapalinu na oboch strojoch cize zase nekvalitny material dalej odislo mi uplne cele ovladanie opierky armrest a vypinal sa sam kedy sa mu zachcelo po zatrubeni alebo zasvieteni svetiel sa dal zase nastartovat ,odislo turbo na oboch a plno dalsich poruch na ktore si uz ani nepamatam ,,,,,,t To som na jednej najazdil necelych3000 mth a na druhej mam 1800mth.......Cize je to nekvality srot a nevravim o spotrebe je to uuuuplne hruuza a co sa tyka vykonu no ocakaval som od neho ovela viac
turbo6000 píše:No pani ja uz robim na druhej t 8040-ke a je to sama porucha na prvej mi hned od prveho dna prestal cuvat, dalej mi trhalo skrutky uchytenia kompresora, odlomeny drziak vzduchoveho filtra na lavej strane uchytenia to iste aj na druhej t 8040 cize je to slabe od vyroby cakajte to aj na svojich strojoch , od teploty popraskana vyrovnavacia nadrzka na chladiacu kvapalinu na oboch strojoch cize zase nekvalitny material dalej odislo mi uplne cele ovladanie opierky armrest a vypinal sa sam kedy sa mu zachcelo po zatrubeni alebo zasvieteni svetiel sa dal zase nastartovat ,odislo turbo na oboch a plno dalsich poruch na ktore si uz ani nepamatam ,,,,,,t To som na jednej najazdil necelych3000 mth a na druhej mam 1800mth.......Cize je to nekvality srot a nevravim o spotrebe je to uuuuplne hruuza a co sa tyka vykonu no ocakaval som od neho ovela viac
Ahoj já mam už tři roky t 8030 a od té doby co přišel tak se to jen sere nic jinýho než sere od nápravy přes chladiče, komín , klimatizace, obal na vzuchový filtry, přes opěrku ( ovládání), hydraulika olejový rozvaděčě , převodovku a brzdy nic jinýho jo pohodlý to ujde ale to je možná všechno co na tom traktoru je pěknýho jsem z toho docela dost zklamaný
Tak vás po dlouhé době opět zdravím. Nemáte někdo zkušenost. Na mé 8010 mně zůstal zapnutý předek. Vypínač funguje, ale traktor jede pořád 4x4.
• Stránka 1 z 1
Zpět na New Holland (i Fiat a Ford)