Schluter
• Stránka 1 z 1
Tak soudě dle ohlasu
je to asi jediný Schluter v ČR. Ale nechce se mi věřit že by si nikdo nic z Německa nedotáhl, neboť jsou to traktory silné a přitom jednoduché.I když tam si tyhle stroje drží dost nehorázné ceny vzhledem k tomu, jaký je to tam pojem. Tak snad se na Farmwebu někdy objeví fotky aspoň toho z Hrádku...

Re: Schluter
No tak tady je ten (asi) jediný aspoň mobilem při zimním spánku: typ pokud si dobře pamatuji SuperTrac 2500 TVL:

Sice tyhle traktory vydrží asi hodně a dělaly se až do roku 1993, ale vzhledem k takřka kusové výrobě je to už takový sběratelský kult, že i v SRN už se spíš obchodují jako sběratelské objekty než stroje na práci...

Sice tyhle traktory vydrží asi hodně a dělaly se až do roku 1993, ale vzhledem k takřka kusové výrobě je to už takový sběratelský kult, že i v SRN už se spíš obchodují jako sběratelské objekty než stroje na práci...

nekde na FW v mem zpravodajstvi je zachycen schluter z dálky, maji ho u nas jedni neměčtí kolegové, tahal lis na obří hranaty baliky....
- zetor-master
tieto traktori si vinimocne tim ze maju neuveritelny wikon na svoju dobu kedy boli virobene a niektorich druhov je len par kusoj napr profi trac tvl5000ka je jen jedna a3000jek je iba trinast
- Martin Varodi
Dobrý den, já jsem měl dva Schlutry.
Jsou to nádherné stroje.
722921122
Jsou to nádherné stroje.
722921122
• Stránka 1 z 1