Traktor Europard
• Stránka 1 z 1
- vrtulejablonova
Traktor Europard
Scháním informace o traktoru značky Europard? Jak je kvalitní, jestli vydrží přední náprava když by byl s čelním nakladačem? Předem děkuji za odpovědi
Re: Traktor Europard
Použil jsem vyhledávač a narazil hlavně na anglicky psaná fóra z roku 2005. Je to Číňan, jmenoval se tady Euroleopard. Nikdo nemá pořádné zkušenosti/motohodiny s větším traktorem kolem 80koní. Jeden amík psal, že srovnával s Bělorusem a byl příjemně překvapen kvalitou interiéru. Dodával, že je to okopírovanej NewHolland. Nejbližšího dealera Zetorů mám ve Velimi u Kolína a kdyby prodával Tuhle čínskou mr..ku za mnohem lepší peníze než Zetory, tak do ní zkusím jít. Neudělal bych to ale se servisem vzdáleným 150km, aby se mi nakonec úspora neprodražila. Obzvlášť po záruce. To by chtělo uzavřít s dealerem svoji smlouvu a ne jenom podepsat to, co mi strčej. Jako jsem to třeba udělal u prověřený značky nakladače.
Ocelák a Konkor, nejlepší kámoši!
Zdar opravdu je to Číńan,av číně pod označením Foton Lovol.
Jinak tuto čínskou fabriku v50 letech min.století vybavovali naši Zetoráci.
V dnešní době je tato fabrika jedna z největších výrobců zemědělských a stavebních strojů na světě.
Jinak tuto čínskou fabriku v50 letech min.století vybavovali naši Zetoráci.
V dnešní době je tato fabrika jedna z největších výrobců zemědělských a stavebních strojů na světě.
- fortschritt
Pamatuji si, že ty traktory byly i na Živitelce... Tuším, že 2014?? Bohužel jsem doposud žádný neviděl prodaný, a to jezdím hodně po naši krásné zemi. Koupil si ho zde někdo?
co se plazí neuteče
• Stránka 1 z 1