Technický výkres 8010, 9010
• Stránka 1 z 1
Technický výkres 8010, 9010
Zdravím, chtěl bych poprosit jestli by jste někdo nevěděl, kde by se dal stáhnout nebo pořídit technický nákres nebo obrázek s rozměry mlátičky 8010 nebo 9010.
Chtěl bych postavit co možná nejvíc funkční rc model. Potřeboval bych co nejvíce rozměrů. Z Case mi poslali akorát pdfko, které lze stáhnout i z jejich stránek a na něm jsou kóty pouze výšky a šířky mlátičky. Zakoupil jsem na e-shopu Case i model 1:32, ale pro sychr bych raději nějaký výkres - nákres. Bohužel o nikom v okolí Ústí nad Orlicí nevěděli, že by Case mlátička byla, abych ji popřípadě omrknul - přeměřil.
Díky za každé echo
Chtěl bych postavit co možná nejvíc funkční rc model. Potřeboval bych co nejvíce rozměrů. Z Case mi poslali akorát pdfko, které lze stáhnout i z jejich stránek a na něm jsou kóty pouze výšky a šířky mlátičky. Zakoupil jsem na e-shopu Case i model 1:32, ale pro sychr bych raději nějaký výkres - nákres. Bohužel o nikom v okolí Ústí nad Orlicí nevěděli, že by Case mlátička byla, abych ji popřípadě omrknul - přeměřil.
Díky za každé echo
- AtaAF 5088
Re: Technický výkres 8010, 9010
No, já myslím, že ti to jen tak nepošlou, protože nebudou ryskovat, že bude někdo vyrábět stejnej kombajn. Musel by jsi mít asi nějakýho známýho u CASE IH. Já zkusím napsat borcovi z CASE a uvidím.
Re: Technický výkres 8010, 9010
Dobrý den,dnes jsem si přečetlVáš dotaz,jedno AFX jezdí ve Sloupnici,a druhé AFX 9010 u Holic cca 25km od Ústí.
• Stránka 1 z 1