Claas Jaguar 980
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Claas Jaguar 980
....Vsechno co o ni vite napiste prosim.
http://www.hadwiger.com/bilder/maisernt ... index.html
http://www.hadwiger.com/bilder/maisernt ... index.html
Jagu s novym designem navýší stávající řadu 4mi modely:
950 s motorem V8 Mercedes, 507 koní
960 s motorem V8 Mercedes, 623 koní
970 s dvouma šestiválci Mercedes, dohromady 730 koní
980 s dvouma šestiválci Mercedes, dohromady 830 koní
950 s motorem V8 Mercedes, 507 koní
960 s motorem V8 Mercedes, 623 koní
970 s dvouma šestiválci Mercedes, dohromady 730 koní
980 s dvouma šestiválci Mercedes, dohromady 830 koní
Raději standartní kolovej traktor, kterej jezdí. Než nějakej 6-tikolovej, kterýmu pořád jedno kolo chybí...
Tak jsem zvědav, jak se tyhle nový řezačky Claas budou prodávat a to hlavně kvůli tomu výkonu. Když nejslabší typ této řady je Jaguar 950, který má "pouhých" 507 koní, což je stejně jako měl původní Jaguar 890 a těch tady moc nemáme. A hlavně, jak si s takovým výkonem poradí zd. či službaři, když jejich stála výmluva je (jinou jsem zatím neslyšel): a k čemu takový výkon a že stejně nebudou stíhat odvozy nebo na jámě. Nojo a co teď??? Když tady máme tolik oblíbené řezačky Claas a nejslabší s výkonem přes 500 koní. To už to pak můžem rovnou zabalit, protože by nestíhalo vůbec nic. A nebo tomu zkusit vše podřídit (odvozy, na jamě atd.) a třeba to půjde. A tak by se zde časem mohla objevit i ta 980ka nebo dokonce Krone Big X 1000... PS: Už aby to bylo!... 

- přezrálej meloun
-
Na co je zvětšovat!?, stačilo by plnit třeba 2 nebo víc najednou a je to
, podle mě když by si je zvětšil tak by stejně netěsnily spáry, nová vrstva betonu na starou by už nedělala dobrotu a šťávy by propouštěla

TO přezrálej meloun/ Petrrrr/VonVagel -- no ono to taky nejde jen tak zvětšit - když uděláš velkou jámu tak musíš mít taky velkej odběr aby to na odběrový stěně moc nehnilo a nevim jak vy ale já do té jámy furt ještě dávám jenom kukuřici a vojtěšku a po těch mi krávy furt ne a ne dojit něco jinýho než mléko a za to zas tolik neni abych měl pár zbytečnejch milionů na postavení několika malých jam a při silážích na nich měl několik nakladačů a "dusátorů"
zemědělství není práce, ale styl života
http://www.claas.com/countries/generato ... en_EU.html
A JE TO TADY!!! První info,první pořádné fotky a první video:D
A JE TO TADY!!! První info,první pořádné fotky a první video:D
- michal.n.514
-
Zemědělství jen tak pro radost a zábavu.
http://www.zemtech.estranky.cz
http://www.zemtech.estranky.cz
- Kucirek Standa
Musíte brát v potaz že tahle řada řezaček je stavěná podle mého především na výrobu bioplynu a tam je potřeba co nejjemnější řezanka a kdo jezdí s řezačkou tak ví že čím kratší řezanka tím je potřeba větší výkon motoru protože stoupá odpor na bubnu. No a když nejsou koně,musí se jet pomalu a tím pádem klesá značně denní výkon...
- Claas_Tucano
-
Re: Claas Jaguar 980
a co hovorite na toto ??? http://www.youtube.com/watch?v=2xFLgcNPXh4
Mám informace, že dva jaguáry dvoumotorový už jsou objednaný, jeden na jižní moravu a druhý na vysočinu( Havlíčkobrodsko) nevíto někdo více? Ještě k tomu stíhání na jámě, nám jezdí službou jaguár 850 odvážíme ve třech na blízko a plníme dvě jámy najednou 

No možno aj sú obľúbene,no ale neviem či je to pravda,ale dopočul som sa,že to aj veľa spapa okolo tých 900l
.Neviem čo je na tom pravdy.Ale nechcem tomu veľmi veriť
.

- Kucirek Standa
900litrů,no proč ne? Na kolik hektarů? Mě třeba na 86Oce těch 8OOlitrů na den nestačí když se jede od rána do noci...
Kucirek Standa píše:900litrů,no proč ne? Na kolik hektarů? Mě třeba na 86Oce těch 8OOlitrů na den nestačí když se jede od rána do noci...
A môžem sa opýtať koľko asi tak ton urobíš za jeden deň???Ak robíš od rána do večera???Neviem či sú moje výpočty správne.

- Kucirek Standa
To Zero: Tak tuny fakt netuším, děláme služby a tak nás zajímají hektary 

Pri službách sú najdôležitejšie hektáre
!!! !!!a hektáre sú peniaze
!!!Netreba strácať čas nad počítaním ton.To veľmi dobre poznám...

Zero píše:Pri službách sú najdôležitejšie hektáre!!! !!!a hektáre sú peniaze
!!!Netreba strácať čas nad počítaním ton.To veľmi dobre poznám...
A jak sa počítajú hektáre pri senáži? Podľa zhrabovanej šírky, podľa výmery...

... Fendt je Fendt
- Kucirek Standa
Když sem na poli,louce sám tak podle výměry (pokud je málo hmoty a je nahrábáno třeba z dvojnásobné šířky tak se slevuje) a když jezdí i senážní vozy tak se podle jejich počtu fůr a hmoty z ha odečte jejich přibližná sklizená plocha...
No mňa stará škola učila tak,že podla objemu vleku sa to dá vypočítať!Nasledovne:Ak má vlečka napr.5m3Tak do nej asi toľko naložíš a podľa toho koľko krát odvezie za hodinu a tak sa to dá že vraj počítať...
či je to tak to neviem ale ak to hovorí stará škola.Podľa vás je to pravda

Tak podle mě by se to nejlíp počítalo podle odvezenejch fur ? a hmota je přece furt stejna ne ? Víc hmoty víc fur a stejnak bylo by to přesnější než překontrolovávat to přes katastr 

- Kucirek Standa
U nás se všechno váží...
Odbočím od témy,ale podla vás sa oplatí mať vlastnú rezačku a jazdiť na služby??
Veľmi by ma zaujímal váš názor čo si o tom myslíte???A za aké ceny by sa to oplatilo??Alebo jazdiť s kombajnom???

• Stránka 1 z 2 • 1, 2