Claas
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Minulou neděli jsem seděl v Lexionovi 600 je to dobra mašina ,ale hlavní poznatek pro mě jako fandu kombajnu NewHolland CX. Ovladaci paka Lexionu600 je jako u CX a stejne tak ovladací tlačítka spouštení mlatičky a lišty. Tak za tyden budu mit hotovy fotky tady na farmwebu a bude te to moc porovnat sami že nekecam. 

Podle mě je to rozdíl velký. Hlavně v utižení půdy. A u nás je hodně kopcovitý terén a k tomu ještě letošní sezona taky nebyla nejsušší. Máme WTS 9460 bez zadního náhonu a hrabali sme skoro furt. Někde nešlo ani ujet. Pak na výpomoc přijel s WTS 9660 se zadním náhonem. Ten sice hrabal ale ujel. Věřím tomu že kdybysme měli pásy tak by to byla paráda. A taky sou dobré při sklizni kukuřice. To už je podzim a je bahno a ty velké pojízdné stodoly se boří do země.
Prosim vás. Když to sem píšete a nepřihlásite se tak už tam nedopisuj to : Ten anonym sem byl já. Je to další úplně zbytečný text který se čte. A není to jen z mojí hlavy. Je snad jedno kdo to nasal. Není rozhodující kdo to napsal ale to co napsal! Snad
Řekl sem do žní, je po žních. Zítra s ním jedu naposled.
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4