řezačky
• Stránka 1 z 1
řezačky
Chtěl jsem se zeptat,jelikož už asi 8 let nemáme živočišnou výrobu tudíš ani řezačku zajímalo by mě proč jezdí vetšina řezaček s komínem otočeným na pravou stranu? jezdil jsem tak pod řezačkou jen jeden rok a moc mi to nesedělo být otočený v traktoru na levou stranu a ani mí kolegové z toho nebyly nadšení,ale když ted vidí galerie tady tak skoro všecjny řezačky jezdí právě takto než jsme byly zvyklí u starých řezaček. jen mě to tak zajímá jinak v tom nic nehledám.
Re: řezačky
nemá to absolůtně žádné opoctatněníí mít komín na pravo ale máš pravdu jsou podnky že tak jezdí přirozenéé je mít ho na levo ! jednou mi jeden řezačkář když jsem se ho ptal proč jezdí s komínem na pravo odpověděl proto že prý líp vidí na fůru že to má blíž
- Pepa Josef
komín má doprava kvůli tomu že má joistik a monitor po pravé ruce a může sledovat obojí na jednou jinak pak koukáte z jedný strany na druhou.Pro řidiče v traktoru je to nezvyk právě proto že oni mají taky všechno po pravici.
nevím ale na co potřebuješ hledět na mnitor na joestick a na fůru současně a ani to dost dobře nejde a proč teda u kombajnu nedělají komín na pravé straně nehledě když ti odváží auta mají otevřený okno a celý den poslochají ten randál co vychází od řezacího ústrojí já když mám jezdit s komínem na pravo to je jak kdybych se drbal za pravým uchem levou rukou a myslím že je snadnější naučit jednoho řezačkáře mít komín na levo než celý den srát několik traktoristů co musí koukat na levou stranu a jsou z toho na prášky "nebo se letu a je to jinak "?
- Pepa Josef
nevim osobně s řezačkou nejezdím jezdím podní ale osobně mi to teda nevadilo stejně jenom koukam dopředu a většinu si řídí řezačka sama,popojedu maximálně oněco dopředu když tam nedosáhne ale to je o domluvě.Nevim jak uvás ale tady si řídí pole řezačka a né traktoristí. S kombajnem taky sype jednou za čas oproti řezačce.
• Stránka 1 z 1