New Holland CR
• Stránka 1 z 1
Re: New Holland CR
No já si mylsím že cr 9090 u nás nemá ještě cenu...Zatím se u nás neukázalo jen v sousedním Němcku.Mělo se tu ukázat na kukuřice, ale jaksi to nevišlo z počasím a tak dále...Je to škoda takového krasavce tu mít tak se tu všichni fotografové umlátijou (nebo spíš vyznavači zančky NH a obvtlášť cr 9090)
no tak CR 9090 je uz i unas,kupuje ho letos nakej soukromnik.Jinak CR je skveli zatim slape skoro bez poruchy
Aký máte názor na CR 980, lišta 9m (2006), poruchy, výkon, spotreba... Ďakujem za odpovede.
Zdravím, máte taky stejný problém, že CR 9080 a jeho drtič http://www.strojeslovakia.sk/images/ufullsize/detail/0000_3978_2.jpg nedrtí tak, jak by měl?
Čau, já žádný problém s drcením na 9080 nemám. Stačí ostré nože a jede to. Jen mám trochu jiný drtič jak máš na obrázku. Nemám tam ty rozhazovací vrtule jen klasiku, ale myslím že by to nemělo mít vliv na kvalitu drcení, spíše na rozhoz.
Čau, takze mas jen klasiku plechy? To je prave ono, mame 3 CR a dve z toho maji ten drtic co jsem posilal a ten nejstarší ma plechy a drti lip jak ty dve novejsi
Mám klasiku jen plechy. Jde vidět, že to nehodí na těch 9 metrů, ale s řezankou není problém. Hlavní mít dobré nože a celý kombajn jede uplně lehčej.
• Stránka 1 z 1