Jak to řešíte?
• Stránka 1 z 1
Jak to řešíte?
Stane se že objednáte stroj a příjde vám s nějakým nedostatkem , jako se stalo mě nakladač mám od ledna a TP přišel teprve před týdnem a já jsem tam jako druhý majitel a přitom je to nový stroj ,jdu to přihlásit a oni na mě s evidenčkou , není číslo o schválení , závěs není zapsán v TP a to člověka už trochu rozčílí , když pak ještě pojištovna nechce pojistit naplnou částku protože pro ně je to použitý když už je tam jeden majitel , jako firma která to prodává , zatím jsem se s tím nesetkal aby dovozce to takhle praktikoval vydání TP na základě registrace a né na základě schválení o provozu na komunikaci a když se ještě ozvete tak s váma jednají hrozným způsobem ,jako by jste byli otravové a né zákazníci co je živí , u traktoru mi dali vždy čistopis TP a nikdy nebyl problém, prostě firma MULTOS mě zklamala přístupem jakým se chová k zákazníkům , v objednávce byl pojezd 35Km a jede 30 ,dále závěs a vzduch , a do TP mi to nechtějí zapsat ,že to není schválené , tak proč to nabízejí a dopředu to neřeknou a až se stane malér tak to odnese řidič , tak k čemu platí člověk za tuto výbavu 100tis navíc když pak legálně nemůžu nic zapřáhnout a to není vše ... zkrátka "KDYŽ PTÁČKA LAPAJÍ PĚKNĚ MU ZPÍVAJÍ" a stoj je pak na ho..
Re: Jak to řešíte?
Tohle co popisuješ je děs. Koukej to vrátit museji to od tebe vzít ,dělám v oboru řadu let tak vím o čem je řeč .
• Stránka 1 z 1