zetor 7745 zajištení agro haku
• Stránka 1 z 1
zetor 7745 zajištení agro haku
Zdar u 7745 se my vyhíba do strany zajištení agro haku nejvíc u toho tahla co vede do kabyny nekdy to nechce ani zaskočit a občas to vypadavá a z plnym navěsem je to dost nebezpečny
Naposledy upravil Ratiboric dne 03 pro 2011 18:17, celkově upraveno 1
Re: zetor 7745 zajištení agro haku
To je ale sranda. Když to neumíš opravit sám, tak za to zaplať někomu, kdo to umí. Rozjetej 8000l fekál (nevím, co taháš) by mohl přeorat silnici + pošrotovat nějakou rodinku v Octavii, co pojede v protisměru. To se ale většině lidí moc nelíbí a už vůbec ne policajtům...
Ocelák a Konkor, nejlepší kámoši!
nejspíš je to vymlácené, tudíž vyvložkovat nebo vyměnit. na závěsné zařízení je potřeba brát ohled.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
jezdím jenom po polnačkach žadnej provoz žadní chodci takže klid ladislave ten smajlik jsem tam dal omylem a není to vybity uz jsem to rovnal ale děla to furt nechce zaskočit nekdy ani vyskočit
Ahoj. Nebyl tam totiž náznak jakýhokoliv dotazu, tak jsem měl dojem, že jsi založil vlákno po pár lahváčích
Já hák nepoužívám vůbec, takže to pro změnu nejde ani otevřít/chtěl jsem to jen tak pro ni za nic zkusit a ouha. Co třeba seřízení a promazání toho mechanismu? Nemysli si, že tě podceňuju. Přiznám se, že už jsem se kolikrát pekloval
s věcičkou, která nakonec stačila namazat. Funguje to normálně a najednou si to postaví hlavu. Konkor na zarezlý části a šroubky nebo silikonovej olej mám v traktoru pořád.

Ocelák a Konkor, nejlepší kámoši!
je úplně jedno kde jezdíš, pokud ti vyskakuje jakýkoliv závěsný element tak je to o velký průser
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
dobry nic se něděje ješte se navěs neodpřahl jen vyskočí agro hak ze zajištení a klesl truchu niže ale n navěsu jsou většínou kolo truchu vzadej takže by muselo bejt naloženo vyce na zadku nebo přejet nakej hrbol aby se navěs vyskočil za agrohaku skoušel jsem to mazat konkordem i olejem a vazelínou ale zajištení se vyhíba stale do strany uz jsem to rovnal ale budu to muset vyřešit nejak jinak stejně vozím z tymhle traktorem jen silaž a v baliky jinak skoro nevyužívam jelikož je to traktor na maly trasi protože skače jako koza a to jede jen 25 kdyby jel ryclejc vypadly by my zuby
Ratiboric píše:dobry nic se něděje ješte se navěs neodpřahl jen vyskočí agro hak ze zajištení a klesl truchu niže ale n navěsu jsou většínou kolo truchu vzadej takže by muselo bejt naloženo vyce na zadku nebo přejet nakej hrbol aby se navěs vyskočil za agrohaku skoušel jsem to mazat konkordem i olejem a vazelínou ale zajištení se vyhíba stale do strany uz jsem to rovnal ale budu to muset vyřešit nejak jinak stejně vozím z tymhle traktorem jen silaž a v baliky jinak skoro nevyužívam jelikož je to traktor na maly trasi protože skače jako koza a to jede jen 25 kdyby jel ryclejc vypadly by my zuby
Prosím Tě, nezlob se, ale už kolikátý tvůj příspěvek (nejen v tomto vlákně) je napsaný tak, že se musí hodně luštit (jak po stránce slohové, tak i gramatické).

Ale pokud ne, tak prosím tě s tím něco dělej. Kolikrát to nemá ani hlavu ani patu. Každému občas ujede nějaké to písmenko.

Jen malý příklad

Propustit ne, popravit.
Propustit, ne popravit.
Překovejme meče v pluhy a naopak
přiznavam ale ty poslední jsou nejhorší ty předchozí uz dou protože jsem to psal večer a chtelo se my spat
mne se jednu ten hak zlomil a neni to zrovna přijemny zažitek naštesti seto stalo v lese ale i tak sou zažitky ktere mit zrovna nemusim doporučuji opotřebovane dili zrovnat vimenit za nove o te doby mam vlek zajišteny i pořadnym řetezem
• Stránka 1 z 1