potřebuji radu [kamera]
• Stránka 1 z 1
- JZDjezedak
potřebuji radu [kamera]
Čau,
Takže já už 2 roky fotím a točím na fotografu ... jako kvalita točení neni moc dobrá dá se říct špatná ...
a focení to je dobrý ale chtěl bych poradit jakou kameru si mám koupit na takovéhle věci na točení traktoru atd ...
protože fakt nevím co si mám vybrat za kameru ale aby byla tak do 7 tis. max ..
Takže já už 2 roky fotím a točím na fotografu ... jako kvalita točení neni moc dobrá dá se říct špatná ...
a focení to je dobrý ale chtěl bych poradit jakou kameru si mám koupit na takovéhle věci na točení traktoru atd ...
protože fakt nevím co si mám vybrat za kameru ale aby byla tak do 7 tis. max ..
Re: potřebuji radu [kamera]
Ahoj, pane kolego. Právě jsem s registroval, takže nemám tuchy, co všechno natáčíš kol traktoru. Jako jednoduchou kameru můžu doporučit "HD kameru do auta". Krom toho, že ji máš za předním sklem, můžeš jí i vzít do ruky a na jednoduché záběry postačí. Mě stála 1.600,- Kč. Mají i s nočním viděním, byla okolo 2.500,- Kč. Problém je ale s AKU. U téhle se nedá vyměnit, je zabudovaná, a vydrží cca 1 - 2 roky, pak už jen s náhradním zdrojem nebo z autozásuvky. Kupoval jsem ji na adrese: www.bateriepc.cz
cca před 2 lety. Dnes jsem se tam zkoušel podívat, ale stránka se mi nenačetla, takže budeš muset zkusit vyhledat na Netu. S ostatníma kamerama zkušenost nemám, většinou mi stačí záběry z tlf. S pozdravem Jára JZD.
cca před 2 lety. Dnes jsem se tam zkoušel podívat, ale stránka se mi nenačetla, takže budeš muset zkusit vyhledat na Netu. S ostatníma kamerama zkušenost nemám, většinou mi stačí záběry z tlf. S pozdravem Jára JZD.
Re: potřebuji radu [kamera]
Zdravím,tak bych rád obnovil tuhle otázku,rád bych si pořídil videokameru,videa s fotoaparátu přeci jen nejsou to pravé,rád bych se zeptal už těch zkušenějších co už něco natočili a poradili mi s výběrem. Na netu je jich dost ale nechci vybrat žádný paskvil,tak prosím ty zkušené o radu,Díky.
• Stránka 1 z 1