Kdo jezdil s 2264?
• Stránka 1 z 1
- tomino1308
Re: Kdo jezdil s 2264?
Nazdar ja som jazdil s 2264-kou a neviem si ju vynachvalit. je to najpodarenejsia seria kombajnov od JD. aspon podla mna. je to jednoduchy spolahlivy stroj.
Ja na tento kombajn ctu a slysim temer jen samou kritiku, ale pri znich je videt na kazdem tretim poli...
- Pavel Toman
Možná jeden z nejlepších kombajnů co u nás kdy jezdil!
Máme 2064 a 2264, první je z roku 1994, druhý z roku 1996. Od té doby jezdí každou sezóny bez nějakých větších poruch (klep, klep, klep) a to jezdili dřív i na služby přes půl republiky sekat slunečnici, mlátila se s nima kukuřice atd. a přesto pořád dobře slouží. Naprosto jednoduchý kombajn, minimum elektroniky, kterou v případě nějaký chyby opraví běžný elektrikář. Oba mají systém Hill master a to je podle kombajnérů (i těch co jezdí na konkurenčních značkách) nejlíp řešený systém svahovýho vyrovnávání....
Máme 2064 a 2264, první je z roku 1994, druhý z roku 1996. Od té doby jezdí každou sezóny bez nějakých větších poruch (klep, klep, klep) a to jezdili dřív i na služby přes půl republiky sekat slunečnici, mlátila se s nima kukuřice atd. a přesto pořád dobře slouží. Naprosto jednoduchý kombajn, minimum elektroniky, kterou v případě nějaký chyby opraví běžný elektrikář. Oba mají systém Hill master a to je podle kombajnérů (i těch co jezdí na konkurenčních značkách) nejlíp řešený systém svahovýho vyrovnávání....
Zdravim chlapi
Hladam niekoho kto mi poradi z kúpov tohto stroja ale v hillmastru samozrejme za odmenu, potreboval by som či by bol niekto ochotný so mnou vycestovať a obhliadnuť stroj v zahraničí ked že nemam skusenosťi z kombajnami jazdim len traktormy JD Prosim zanechajte nejaky kontakt.Diky Marek Sabinov.
Hladam niekoho kto mi poradi z kúpov tohto stroja ale v hillmastru samozrejme za odmenu, potreboval by som či by bol niekto ochotný so mnou vycestovať a obhliadnuť stroj v zahraničí ked že nemam skusenosťi z kombajnami jazdim len traktormy JD Prosim zanechajte nejaky kontakt.Diky Marek Sabinov.
Zdravím, JD 2264 mám doma a je to veľmi spoľahlivý, jednoduchý kombajn, môžem len odporúčať. Tento rok ho, ale predávam a mením za väčší stroj (nie za JD, lebo tie nové už tak spoľahlivé nie sú, ako rada Z).
oli píše:Zdravím, JD 2264 mám doma a je to veľmi spoľahlivý, jednoduchý kombajn, môžem len odporúčať. Tento rok ho, ale predávam a mením za väčší stroj (nie za JD, lebo tie nové už tak spoľahlivé nie sú, ako rada Z).
Nazdar Oli maš ho i z hilmastrom?
Zdravím, vedel by niekto o manuále na tento typ kombajnu? buď to Z série, alebo novšej 22XX. Vďaka za info.
• Stránka 1 z 1