Uzávěrka
• Stránka 1 z 1
Re: Uzávěrka
je treba to lepe popsat jestli jde zaradit a pritom se neuzavre nebo jestli jde tlak zpatky do pedalu a ten vyskakuje
jednak je to potřeba lépe popsat- jak již bylo napsáno a jednak je potřeba se podívat do sekce opravy úpravy zetor-tam se to řešilo mnohokrát, chce to jen hledat
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Jasně já se tam podívám dík. Ne zařadit tam jde ale prostě hrabe jen jedno kolo. Je přece uzávěrka kousek vedle plynu?
gilion píše:Jasně já se tam podívám dík. Ne zařadit tam jde ale prostě hrabe jen jedno kolo. Je přece uzávěrka kousek vedle plynu?
Je kousek od plynu skus se podivat pod traktor mnelo by tam byt tahlo,skus ho troch totahnout ja jsem to delal včera na 5211 mnelo by to byt stejni,
ahoj ja kdyz jsem si serizoval uzaverku na 7045 tak jsem traktor neuvazoval ale jednoduse jsem si zvedl prave kolo a snim si rucne otacel pak jsem seridil delku tahla tak aby po seslapnuti pedalu asi 0.5 cm uz zacali zuby uzaverky o sebe chytat ten pedal jsem si ovladal pod podlahou rukou misto seslapovani pri socasnem toceni kolem hlavne je zapotrebi aby se zuby do sebe zasunuli az na doraz a pritom se pedal jeste neoprel o podlahu
Aha tak děkuju zkusím to zvednout a seřídit. já jsem si myslel že to normálně funguje když to měl Ten dědek od kterého jsem to koupil....
postup při zvedlém kole je ten nejjednodužší. Zvedneš kolo, protáčíš a šteluješ, jakmile ti začne uzávěrka "cvakat" tak to povolíš o kousek a necháš.Napřed ale sešteluj horní táhlo(posunuje se celý držák) tak aby když sešlápneš naplno, byl pedál u podlahy.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
• Stránka 1 z 1