zetor 12441
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
zetor 12441
Tak tady prosím napište všechno co o tomdle traktoru víte,jaké s ním máte zkušenosti,jaké sním taháte stroje s jakou spotřebou,cenu a poruchavost všechno o něm.dík
Zetor 6718, 3011 a plno krámů knim.
Já ti to zjistím až mu půjdu dělat do lesa.
K tomu pluhu: On do tahal za 121kou a 124ka mu vtom jede úplně jinak. Určitě by vzal větší, ale tenhle má a novej na pár ha orný kupovat nebude.
Co říkal, tak mu to ubejvá při orbě asi o 20%rychleji a spotřeba na hoďku je zhruba o 10-15%menší než u 121ky, tak si to přeber a přepočítej.
K tomu pluhu: On do tahal za 121kou a 124ka mu vtom jede úplně jinak. Určitě by vzal větší, ale tenhle má a novej na pár ha orný kupovat nebude.
Co říkal, tak mu to ubejvá při orbě asi o 20%rychleji a spotřeba na hoďku je zhruba o 10-15%menší než u 121ky, tak si to přeber a přepočítej.
Sem stavař, těžím dřevo a přitom blbnu na farmě.
Re: 12441
poupic píše:Tak radte a jaký stroje by jste za toho zetora 12441 dali tak na 100ha.raďte pište
Vyvažečku farmy 14t, nebo nástavbu manatech s 2x10t iglandama a čelákem Quicke, ale to jsi asi slyšet nechtěl...

Sem stavař, těžím dřevo a přitom blbnu na farmě.
Re:
Lukáš Tříska píše:neznalek píše:4m smyk utahne i 52ka:))
zvednutej ho utahne určitě
tahám 5m bránosmyk 70 a řekl bych že docela v pohodě,na 120 koníků jsou 4 metry málo,Na 16145 bud mít 7 metrů s těžkýma bránama,měla by to zvládnout taky v pohodě-podotýkám že tady máme celkem rovinu,v kopcích by to mohlo být horší.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Re: zetor 12441
ja jezdim s 5211 a spatna neni ,ale aby tahala smyk nevim nevim prece jeto jen 3 valec.Taham sni kompresor dost je to nani tezky ten kompresor ma motor s 148 8 valec a sdovackej na vzduch.Nebo kdyz vezu beton tak to semnou hazi jak blazen jinak ta 52 neni spatna ale, me blbe topi jinak dobry .Jinac bych chtel poradit jestli se da rozsirit strojnicak na traktorbagry ze skupiny T a B v mem pripade
Pokuď vim tak jsem sem psal téma o zetoru 12441 a ne o zetoru5211 tak si najdi téma o 5211.Dík.
CO TE ZERE DYT JE TO JEDNO NE VKLIDU TI MUZU RICT ZE 12441 ZERE JAKO KRAVA AV ORBE ANI NEMLUVE
Nevim jak tebe ale mě ni nežere a stou spotřebou to myslíš vážně nebo si děláš prdel.
Mne nic nezere a jinak .Ne hele konec srandy ted vazne ty sni jezdis nebo jak sem te nepochopil .Tam u mne co sem tak mame dve 160 ,ale Turbo.A asi tri 120 nejsou vylozene spatny ale, jak sem ti rek zerou asi kolem 30 mozna i vic zalezi co stim delas prave oni je nahrazuji Fendy .Prave ze v orbe zerou min jak 30 litru ale maj spotrebu jinde hydraulickej olej barel do fenda kolem 60 tisic a zadni kola kolem 100tisic takze to mas pro a proti maj vetsi silu ale zase nanich neudelas ani prd vse elektronika tu nemam rad .Zase ta 12441 na tohle je dobra oproti Fendu si udelas sam na tahani vleku idealni
nevím jak 12441,ale kámoš má 114ku a hrozně nadává na spotřebu.Jinak blackie toho o traktorech asi moc neví ,tak se nenech vytočit.
hlavne ze farmar tomu rozumi . jeto fakt nevim co ti vadi to same tvrdi farmar tak koho kdo blbne
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zpět na UŘ III - Proxima, Forterra, Maxterra......